Performans u Beogradu za žrtve genocida u Srebrenici

Ostavite komentar


  1. Fuj. Kakvi isprani mozgovi. Prvo: to po definiciji nije bio nikakav genocid. Drugo: Šta ćemo sa srpskim žrtvama ili obeležavamo samo tuđe?

  2. Nisu to isprani mozgovi nego strani plaćenici koji bi za jedan srebrnjak i svoje roditelje prodale. Sve te Stojićke, Kandićke, Biserko i druge treba posuti katranom i u perje uvaljati a onda ih proterati iz zemlje. Dobijaju prostor u novinama jer i naše novinare ne znamo ko plaća i za koga rade kao i te nevladine organizacije.

  3. Baš bih voleo da vidim ove iste "žene" da u Sarajevu razviju zastavu na kojoj bi pisalo BRATUNAC, ako imate imalo morala i ljudskosti u sebi trebale bi da to uradite !

  4. Posto ste se deklarisali kao objektivan kriticki list, zato bih Vas zamolio da obavestite zene u crnom, da kada vec insistiraju na genocidu, da se prvo dogodio genocid u Bratuncu i Kravicama, a da je to imalo za posledicu Srebrenicu i ako im nije odvratno neka se isto tako postroje sa transparentom Bratunac, naravno ako im gazde dozvole.
    Isto tako obavestite kandicku, biserko, lukovica, agu basaru, pavicevicku i ostale borce za istinu.

  5. Nemati srama ni stida je Ono sto nas na neki nacin deli od zivotinja. Ove zene u crnom su necije majke, sestre I tetke. Pa Ima li bar familija stida ako one nemaju. Prosto da covek ne veruje da bez maski izlozen u javnost.

  6. Vi sto pricate o Kravicama, jel vidite razliku izmedju 7000+ zrtava i 158?

Ostavite komentar


Društvo

Jugu Srbije prete poplave, bujični potoci u Svrljigu 8

Jugu Srbije prete poplave, bujični potoci u Svrljigu

Bujični potoci, koji su se pojavili nakon kiše koja od sinoć neprestano pada na teritoriji opštine Svrljig, prete da ugroze i poplave niže spratove kuća u pojedinim naseljima u tom mestu, dok se saobraćaj na ulazu iz pravca Niša i izlazu iz tog grada, odvija usporeno.

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.