Petar Đurić tužio Zemunsku bolnicu, pozvao na TV duel predsednika da se vidi ko govori istinu

Ostavite komentar


  1. Gledala sam to. Ovaj mladi covek, Petar, treba bude primer koji treba narod u Srbiji da sledi. Uporna borba protiv lazi i zla.

  2. Od kako je došao na vlast ni na jedan tv duel nije izašao. Ni mom patuljastom šnauceru ne bi izašao na duel a kamoli čoveku koji ne misli kao on.

  3. Predsednik nema cohones za takve stvari. On jedino zna da optuzuje ljude preko novina, nikako da to dokazuje na sudu.

  4. Bravo, mladi i divni covece! Nastavi sa svojom borbom, istraj. Tvoj preminuli tata bi bio jako ponasan na tebe u ovom trenutku. Divim ti se.

    1. Momce ti se boris al nisi svestan s kakvim zlom si se suocio. Ko je u ovoj zemlji isterao pravdu kad ovde sotona vlada?

      1. Vlada ,jer cutimo .,ZNACI ODOBRAVAMO.
        Nemojte se iznanaditi kada jednog jutra ustanete i saznate da je SRBIJA PRODANA,DA NEMA DRZAVE VEC AVETI IZLUDJENIH GRADJANA.
        POCELA ZADRUGA 4 ,pinkove vesti uredno izvestavaju o NAJUSPESNIJEM ,NAJPAMETNIJEM PREDSEDNIKU,ZLATNOM DOBU….MA SVE ZNATE.

  5. Zar ima korone? Zar oni razni demonstranti ne tvrde da je to izmisljotina? Saucesce ovom mladicu i porodici, ali ovaj slucaj je pre opomena za one koji odbijaju da slusaju preporuke lekara.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.