Policija, Novi PazarFotografija: Senko Župljanin

Novopazarska i tutinska policija isključila je iz saobraćaja petoricu vozača koji su upravljali automobilima pod dejstvom alkohola ili narkotika, saopštila je Policijska uprava.

U Ulici Gornji Aleksinac zaustavljen je tridesetčetvorogodišnji Novopazarca koji je upravljao “mercedesom” sa 1,51 promila alkohola u organizmu. Kod njega je, takođe, pronađeno i 30 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, dok je na Keju skopskih žrtava “mercedesom” upravljao dvadesetsedmogodišnji vozač  pod dejstvom kanabisa.

Dvadesettrogodišnji mladića koji je vozio “audi” zatečen je u novopazarskom naselju Postenje sa 1,26 promila alkohola u organizmu.

Zaustavljeni su i pedesetjednogodišnji Tutinac, vozač  “golfa” koji je upravljao vozilom sa 1,42 promila alkohola, kao i dvadesetsedmogodišnji vozač “ford fokusa” koji je odbio da se testira na drogu.

Kod devojke (33), koja je bila suvozač u “fordu”, je pronađena manja količina marihuane pa je protiv nje, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneta krivična prijava zbog posedovanja droge.

Svima koji su upravljali vozilom pod dejstvom alkohola i narkotika   je određeno zadržavanje od 12 sati i podnete su prekršajne prijave.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari