Pevač Keba privođen u BIA na razgovor

Ostavite komentar


  1. Ma to je on izmislio sam, samo da bi se pisalo o njemu, nema ga na estradi već duže vreme pa mu je potrebna medijska pažnja, baš će njega da privodi BIA, imaju oni pametnija posla.

  2. Bez ikakve sumnje drzavne interese treba da se stite na najbolji moguci nacin, ne vezano o cemu se radi. Samo treba svi da znaju da niko nije iznad drzave. Iskreno bi voleo da vidim reakciju drzave po pitanju Nenada Canka zbog isticanja zastave Vojvodine u Kataloniji protiv interesa zemlje. Nije mi jasno dokle vise misli da se ponasa tako.

  3. Kebu su ukebali. Šalu na stranu, ali bedna je država u kojoj pesme pevača koji podilazi najnižim ukusima predstavljaju pretnju. Još jedan dokaz za sunovrat koji doživljavamo. Šta bi ovde tek napravio recimo neki svetski pevač? Valjda Bata Santos tako pokazuje lojalnost šefu, drugog opravdanja nema.

  4. U(keba)n…? Stara pesma : Ostade nam …jedna tuzna uspomenaaa…i rana staraaa…!!! Ustav iz 1974. koji smo uz razne pesme i melodije-odjebali….!!! Sad kad Erdogan dolazi treba pevati: Igrale se Delije…!!! Ali,od izvora dva putica,ostaje hit dok je pameti Vucica i sledbenika jogurt Srbije…(tetrapak Srbije).

  5. Ovo je neverovatno. Ne slušam tu vrstu muzike ali znaju li da postoji tekstopisac, što ne verujem da je on. I zašto zbog pesme? Šta si sve Idili i Azra pevali 80-tih pa nisu išli na informativni razgovor.
    Ovo je dno dna. Strašno!

  6. Čuo Bata! Odmah mu zapala za uvo. I tako posle stotinu puta otpevanog refrena( u sebi)zaključio je da tu nešto ne štima. Posle su mu analitičari objasnili da ti stihovi ugrožavaju nacionalne interese. I, eto….Bata poentir““o i izdominr““o. Zna Bata šta radi…..

  7. Ma, nije Bata Gašić tek tako na čelu BIA-e! Mora da pokaže i dokaže da njemu ništa ne može da promakne, pa čak ni Keba! I kad spava – budan je… A Keba, pošto ne sme da da informacije o čemu ga je BIA ispitivala, rekao čovek to što je rekao, kao svoj doprinos sveopštem cirkusu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.