Glasanje publike za najbolji sajt u regionu – podržite svojim glasom Danas

Portal našeg lista među 30 nominovanih za regionalno priznanje

Ostavite komentar


  1. Sajt Danas koga krase istinoljubivost,stručnost,etika.
    Nadam se i verujem da ste SPOMENIK za sva vremena.

  2. Evo vam glasic,najviše zbog starog drugara super moderatora, mada je i ceo portal odličan, samo napred, jupidupiduuu. Aj obriši komentar, nemoj da me razočaras.

    1. Ma anticivilizacijski, a ima i malo slika, a puno teksta. Nek se ugledaju na Informer. Em šareno, em srbende, pa članci hvalospeva o pevaljkama i krimosima, ma milina.

    2. Bio sam ubeđen da ste nezavisni I objektivni.A onda sam dva puta pokušao da napišem argumentovan komentar o lažnoj opoziciji ali vi to ne dozvoljavate.Vesić I družina po ceo dan kukuriču Đilas,Đilas,Đilas I ređe Jeremić,Jeremić..I šta se dešava ? Duplo golo ,mrak, vlast nam bira opoziciju I peva.Još jedan bojkot I bićemo Severna Koreja u Evropi.A njihova opozicija će proglasiti duplu pobedu.

    3. Sta znaci to “ antisrpski medij „? Jedna ideoloska kvalifikacija. Davno prevazidjena, dabome.

      Meni se cini da neko ko neguje kriticko misljenje, ne moze da bude protiv naroda.
      Istina, postoji i ovde cenzura, oko poruka. I sam sam se uverio. Da li moderatori, super-moderatori, ili, prosto, urednici, ne znam.
      Glasam za ovaj sajt. Ipak, voleo bih da budu otvoreniji sto se poruka tice. Sloboda i jeste u tome da svacije misljenje bude dostupno ( objavljeno ).

      Uostalom, polemike, sukobi misljenja, ce samo dobro doneti ovom sajtu. Pritom, ne mislim samo na masovnost ( veci broj ucesnika, masu ).

      A kriticko misljenje bas nedostaje novinarstvu! Pa, eto…

      1. Naravno, glasala sam za ovaj sajt. I potpuno se slazem s ovim sto ste Vi rekli. Moja zamerka, sto se tice objavljivanja komentara je sto upravo prolaze komentari koji izuzetno prednjace u uvredama, i za svaku sitnicu. Uvrede trpe novinari, kolumnisti, drugi komentatori. Uvek sam se trudila, i kad kritikujem, da to ima neku meru, pa opet ne bude objavljeno. Medjutim, odavno sam prestala da se jedim oko toga. Ovo je ipak mesto gde se postuje razlicitost misljenja.

  3. Dugofodišnjim praćenjem sadržaja vašeg lista, zaslužujete da budete među najboljima.

  4. glasao, ali ne tupite sa rodnopolitičkokorektnom cenzurom. B92 i ono smeće blic su tako propali.

    1. Pa valjda , kao i u muzici ? Prva nagrada stručnog žirija i prva nagrada publike !

  5. Glasao sam za B92. Vi ste anahroni. Ponavljate vesti, nepregledan sajt, dosadan, sivih boja.

  6. Imate moj glas!Čitam više portala RH ,ali glas sam dala vašem portalu jer vidim da djelujete/pišete u težim uvjetima glede slobode medija ( i svih drugih sloboda).Svako dobro !

  7. Nažalost, malopre sam posle dugo vremena opet zalutao u kolumnu nekog Juhasa zbog koga, sa jos par vaših novinara neću glasati za vaš sajt a voleo bih. Imate par novinara zbog kojih neodoljivo podsećate na našu boljku nepotizma, kao da su došli na svoju poziciju uz ‘ debelu vezu’ i da su zalutali kod vas, samim tim i u „profesiju“ novinara. Sve najbolje u daljem radu

  8. Moze li neko ko nije beograDZanska , novostvorena umisljena elitica da glasa za portal danas?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.