Protest podrške uzbunjivaču iz Krušika u Valjevu (VIDEO, FOTO)

Ostavite komentar


  1. Posto ce se dronovi sve cesce pojavljivati na skeniranju ovakvih skupova lepo nabavite jedan „jammer“ od par stotina eura,jedno KLIK i dron je van kontrole.Tada se moze doci i do vlasnika koji ocigledno neovlasceno snima ove ljude.

    1. Ima ih na „AliExpress“-u i od 100€, kakve su im mogućnosti protiv dronova u praksi ne znam. Dobri su za suzbijanje špijuniranja kamerama i praćenja telefona, a takođe nije loše u komunikaciji koristiti „Tor“ umesto „Google“-a, pošto se ne može pratiti, a potpuno je legalan. Sve o njemu se može naći guglanjem pojma „pretraživač Tor“..

  2. Sram te bilo Srbijo. U odbranu najhrabrijeg medju nama izaslo tek „oko 300“ ljudi. Da se neka starleta skinula u toples za par minuta bila bi veca guzva. Sami smo krivi za ovo sto nas snadje i tako nam i treba.

  3. Da čovek ne poveruje u šta smo se pretvorili.300 ljudi u tolikom gradu.dali je moguće da smo postali toliko slabići.strašno.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.