Počeo sa emitovanjem TV kanal NOVA S 1Foto: CEPROM

Televizija NOVA S, „moderna televizija kolažnog tipa koja građanima nudi najkvalitetniji sadržaj namenjen svim generacijama i interesovanjima“, danas je počela emitovanje programa, saopšteno je iz kompanije United Media.

Kako se navodi u saopštenju, gledaoce već prvog dana očekuje ekskluzivan sportski program jer je kompanija United Media otkupila prava prenosa svih utakmica kvalifikacija za Euro 2020 koje igra reprezentacija Srbije.

Sportski fanovi će na Novoj S, u terminu od 20.45h moći da uživaju u duelu „Orlova“ protiv Portugalije. Specijal posvećen prvoj utakmici kao i kvalifikacijama počinje u 19.35h sa eminentnim stručnjacima u studiju, dodaje se u saopštenju.

Prenos utakmice može se pratiti i preko Radija Nova S koji će se emitovati uživo na sajtu www.novas.tv.

Za ljubitelje telenovela, NOVA je pripremila veliko iznenađenje jer će svakog dana od 14 sati moći da uživaju u jednoj od najnagrađivanijih novih serija „Voleti do smrti“ koja je osvojila publiku u celom svetu. Ljubavna priča koja kroz prizmu paranormalnih događaja prati glavne likove u njihovoj potrazi za pravim značenjem života i smrti, kažu iz United Media.

To nije jedini novitet kada je u pitanju strani serijski program, ističe se u saopštenju.

Od danas se emituje popularna španska serija „Korak napred“ koja prati život studenata škole scenskih umetnosti u Madridu i njihovih profesora. Ples, suze i ljubavne peripetije na programu su svakog radnog dana od 16.45h.

Američki sitkom „Bruklin 9-9“ tu je da gledaoce opusti i nasmeje nakon napornog radnog dana. U terminu od 19.35h, gledaoci će imati priliku da prate život detektiva njujorške policije Džejka Peralta, koji uživa u hvatanju kriminalaca ali i u rešavanju zagonetki. Ipak, jedina zagonetka koju ne može da reši je kako da odraste.

Kako se navodi, gledaoce od utorka, 26. marta, u 21h čeka i „Zaspanka za vojnike“ – ratna serija o srpskim vojnicima u Prvom svetskom ratu, koja kroz potresne kadrove govori o vanvremenskoj priči o hrabrosti, žrtvi i besmrtnosti. Dugoočekivani nastavak popularne popularne domaće serije „Žigosani u reketu“ na programu je od četvrtka, 28. marta u 21 čas.

Novitet u programskoj šemi je i informativni program, pa će najvažnije vesti iz studija N1 biti na programu svakog dana u 12 i u 19 sati.

Vikend je rezervisan za najbolje dokumentarce o prirodi iz BBC produkcije, „Insajderov pregled nedelje“ koji je na programu subotom u 19.35h ali i „Male Velike priče“, takođe iz produkcije Insajdera koje emitujemo svake nedelje u 17h.

Od 1. aprila, programsku šemu Nove S obogatiće jutarnji program „Mentalno razgibavanje“ sa Darkom Mitrovićem i Veljkom Pajovićem koji će gledaoci moći da prate od 6.30h ne samo na televiziji već i na radiju Nova S preko sajta www.novas.tv.

Ivan Ivanović i njegov tim svoj prvi late night show iz modernog studija Nove S spremaju za 5. april a Olja Bećković svoje prve goste nakon četiri i po godine dočekuje 7. aprila u novom/starom „Utisku nedelje“, ističe United Media.

Pored ovih noviteta, NOVA S nastavlja da emituje formate koji su stekli veliku popularnost na televiziji TOP – kviz „Totalni obrt“, kulinarski show „Mr.Kitchen“, emisiju „Kefalica“ ali i serijale Domovina, Wipeout, Bajker na tajnom zadatku, Zona sumraka.

U Srbiji se NOVA S može gledati preko SBB mreže, Total TV-a, D3i i EON platforme, koja se sada može koristiti i van SBB mreže. Nova televizija će, pored Srbije, biti dostupna i gledaocima u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini i Makedoniji, zaključuju u saopštenju iz kompanije United Media.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari