Počinje 10. Međunarodni sajam naoružanja i vojne opreme „Partner 2021″

Ostavite komentar


  1. Srbija je poslednjih godina ojacala svoju vojsku, obezbedila novo naoruzanje. Vredi prikazati cime raspolazemo da se gradani osete sigurnijim.

  2. Nije loše imati jednu ovakvu manifestaciju. Vojno-tehnička industrija, i pre svega inženjerstvo, imaju dosta toga da predstave javnosti.

  3. Šteta što nisam u prilici da ga posetim jer iskreno volim da gledam naoružanje više kao hobi a prezirem sve koji ga koriste u ratne svrhe.Biće interesantno videti čime Srbija trenutno raspolaže,a vidim bit će i proizvođači iz RS.

  4. Korona je prosto pomerila sve, pa i održavanje ovog sajma. Zanimljivo je što se njegov početak poklapa sa završetkom samita Pokreta nesvrstanih.

  5. Dobro opremljena i osposobljena vojska je jedan od stubova bezbednosti svakog društva, jer su i izazovi sa kojima se suočava složeni i drugačiji u odnosu na neki prethodni period.

  6. Zašto je saham knjiga otkazan a ovo nešto se održava? Kakva je to sramna diskriminacija?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.