Podignut optužni predlog protiv policajke iz Valjeva, tužilaštvo traži uslovnu kaznu

Ostavite komentar


  1. Шта је тужилаштво и полиција урадила са Петровићем“кумом“? Јадне ли су државне службе.

  2. Šta bi sa upitima bivšeg ministra Vulina, upita zaposlenima u MUP- u o kontaktima sa kriminalnim gnezdima, koje je javno uputio, ali javnost još nema rezultate ove ankete…??!!

  3. sada se postvlja pitanje ko je i zato i kada podatke o ovom saobracajnom udesu dva civilna automobila proglsaio poverljivim? Dakle ime tog lica.

    /

  4. Bez obzira ko je u pitanju da li je kum od predsednika ili neki rođak iz opozicije sve treba da se procesuira isto kao i ostale građane.
    Ali tu se vidi ko radi u policiji. Sad policajac može da bude ko hoće, bez obzira da li je on ili neko u bližoj porodici imao problema sa zakonom .
    Svi znamo ranije ko je mogao u policijsku školu ili kurs.
    A i uvek je bilo časnih i manje časnih policajaca. Pa je bilo ko poznaje nekog u policiji ne bude procesuiran za neko delo, a ako ne e onda si nagrabusio .
    U ovom slučaju sad je kriva policajka koja daje informacije a ne opozicioni poslanik koji je nekad bio u vlasti , i polazuje čime se sve bave „moćnici # u ovoj državi.

  5. Zbog čega su podaci o jednom saobraćajnom udesu i vinovniku tog udesa, stavljeni pod oznaku tajnosti kao tobož poverljiv dokument? Zar javnost ne sme da zna da je Vučićev kum vozio pod dejstvom narkotika i alkohola?

  6. Kad će biti procesuirani svi oni koji na dnevnoj bazi dostavljaju „poverljive“ informacije režimskim tabloidima?

  7. Sada se kum ne može da sakrije. Valjda ćete gospon sudije u spise staviti i dokazni materijal ili će on naprasno nestati iz sudskih arhiva.
    I da pitam, čisto iz radoznalosti, da li je drogošu i pijanduri oduzeta dozvola.

  8. To je najmanje sto je sud mogao da uradi a to je uslovna kazna pa sad neka vodi racuna ta ista policajka sta ce da radi.

  9. Ovo treba da bude za nauk svima da kada je nesto poverljivo znaci da je poverljivo i da se te informacije nikome ne daju apsolutno nikome jer se vidi do cega moze da dovede.

  10. Nju treba ozbiljno kazniti. Ovako bi prodala podatke bilo kojoj službi.

  11. Nadam se da je dobila otkaz,da sutra ne razmišljamo o tome hoće li prodati državu nekoj od špijunskih službi

  12. Ja sam bio policajac 25 godina. Školovao se u Kamenici,i bio na pravoj obuci,u pravoj policiji. Ovo što je uradila ova devojka je za otkaz i gonjenje,jer je umnožavanje, kopiranje,a da ne pričam deljenje kopija zapisnika ZABRANJENO. Političarka koja je to tražila je za osudu,i privatnu tužbu porodice okrivljenog

  13. Gde je droga tu su stotine muljaže oko raznih stvari u glavno nepošteni radnjama.

  14. Čitam neke komentare ,pa prosto ne mogu da verujem . Draga gopodo proučite šta se sve po zakonu označava kao službena tajna . Ova saobraćajka to sigurno nije . Ali , e to je ono , da nije bilo u tome kuma , bila sigurno ne bi. Nije policajka sramota ove zemlje , već oni koji skrivaju istinu , postupaju po naređenju, umesto profesionalno. Zato smo tu gde jesmo. Istina u ovoj zemlji , šta je to.

  15. Ne treba isključiti , da je delo počinila sa ciljem stvaranja materijalne ili nematerijalne koristi , KD „Primanje Mita“ , što znači da je izvršeno i KD davanje Mita od strane M.T.

  16. Samo pročitajte saopštenje „Višeg javnog tužilaštva“ od pre nekoliko dana povodom slučaja udesa na Dedinju! Dakle, posle 4 meseca, još uvek se „proverava“ da li je vozač bio pijan ili drogiran, ili, ne daj Bože, „nešto treće“!
    Nastavak će, verovatno, pokazati da su policajci „koristili“ neispravne, nebaždarene duvaljke i testere na drogu!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.