Podnete krivične prijave protiv Vučića i Vulina

Ostavite komentar


  1. Mislim da opoziciju u Srbiji veca muka hvata kako ce ove na vlasti jednog dana da opere i legalizira, da spasi sistem, nego kako ce od Srbije da napravi jednu normalnu i pravnu drzavu. Sve je vise kriminala, kupljenih diploma, ubistava, kradje pod ovima koji su se vratili (oprani i legalizovani) na vlast 2008/2012. Naravno i da partije iz opozicije zele da ostanu najmanje 8 do 12 godina na vlasti kao Seselj i Sloba devedesetih, DOS i zuti 2000-2008/2012, naslednici Seselja i Slobe od 2008/2012.

  2. Svaki dalji komentar je suvišan:
    Zašto bi Aleksandar Vučić podnosio krivičnu prijavu protiv sebe, kada sam ja još 9. marta podneo dve krivične prijave protiv njega i protiv ministra policije Aleksandra Vulina, a u vezi slučaja Belivuk – pita se profesor prava Vladimir Vuletić, osnivač pokreta “Crno na belo” i bivši potpredsednik FK Partizan.

  3. Treba podneti krivicnu prijavu protiv ovog Vucevica zbog ponizavanja pravosudnog sistema ove zemlje. Posto mu je ovo vec drugi put kako se sprda sa tuzilastvom, kazna bi trebalo da bude bar dvostruka. Zbilja je sasvim sramno i neukusno kako se SNS odnosi prema ljudima koji rade u pravosudju. Krajnje je vreme da oni reaguju i zastite svoj dignitet i integritet. I neka cutolozi budu svesni da ce ih, bez obzira na pozivanje na „nezavisnost“, sacekati bar lustracija, a neke i krivicna odgovornost.

  4. Kadija te tuži, kadija ti sudi. Naivni ko deca. Da li zaista misle da je narod tako glup pa da ne vidi da je ovo obična farsa

  5. Prvi korak u bizu, nadležne državne institucije će utvrditi činjenice u vezi sa svim navodima i spekulacijama umešanosti u nelegalne radnje. Na posletku javnost mora da zna ko su pravi krivci slučaja Belivuk.

  6. ..ali mogu da postavim pitanje. Da li bi onda zbog pisanja medija Đilas trebalo sam da se prijavi da bi se ispitali računi na Mauricijusu? A ne, te afere više nema iako je predsednik najavljivao važna otkrića. Što se Vučević sam ne se prijavi da bi se utvrdilo postoji li delo lažnog prijavljivanja? I tako dalje, mogao bi ovaj cirkus dugačko da traje. Pravo je pitanje šta ovaj cirkus treba da sakrije?!

  7. Zalosno je da u izigravanju zakona ucestuju najvisi drzavni funkcioneri, navodni pravnici i advokati iz SNS i satelitskih partija.
    Vajda ce doci dan da odgovaraju za sva nepocinstva.

  8. normalno da nisu krivi to se zna to je igrokaz …ali zar ne treba podići prijavu protiv podnosioca prijave bar za klevetu jer je optužio nevine…i tako uokrug….

  9. Ima li neke države na planeti koja ima ovakvu lakrdiju od pravosudja, pravosudje koje prihvata i procesuira ovakve prijave.

  10. Ovo nije normalno, uhapsite bar ovog magarca Vulina, daliste toliko uplaseni a hvalitese da ste najaci narod,

  11. A kada cemo saznati sa kim je sef razovarao pa je uhvacen u slucaju prisluskivanja?

  12. Ovaj mu dodje kao Vucicev prasak za predpranje,a ulazi u sivu zonu povrede dostojanstva i nadleznosti sudova koji su nezavisni u radu.Covek se ući na greskama.

  13. Počinje novi cirkus u Srbiji.“Nećemo sami sebe da tužimo jer narod može da umre od smeha,nego ova dva klovna će da nas tuže a naše kadije znaju posao „Voli vas(jer ste volasti) vaš AV.

  14. Molim pravnike,da mi objasne sledeće:da li kad tužilaštvo odbije tužbu,može opet da se pokrene tužba za isto delo?Hvala.

  15. Nema li predsednik imunitet da ne može svaka tajkunska budala da podnosi tužbe i ometa ga u borbi za razvoj zemlje? Šta bi bilo kada bi ja, pa zatim moj komšija, pa Mika iz druge ulice svi podnosili stalno tužbe? Predsednik bi više vremena proveo u sudu nego na poslu.

  16. Ako, ako… Vezbajte… Docice i prave prijave jednom, taman da imate iskustva, da se bolje snadjete…

  17. Kako vas nije sramota da ponizavate ovaj napaceni narod.Sram vas bilo barabe.

  18. sve može, igraju se sa tužilaštvom, medijima, narodom, sve im se može. Ipak se vidi istina „izmedju redova“, u suštini su se mnogo izbrukali a i ovu državu, ali Zagorka je zahvalna za još jedan mandat i uzvratiće uslugu. Ko još veruje da će tužilaštvo bilo šta da radi i ispituje po ovim prijavama?

  19. Sad treba da se odbace kriv. Prijave i ujedno da im se pripišu zasluge u borbi protiv kriminala, odn. Da je FBA u odnosu na našu BIU ništa, a prvi put verujem ovoj Stefanovićevoj izjavi o zaslugama FBA, iako ju je on povukao. Za pametnog je sve jasno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.