Pokrenuta akademija posvećena razvoju mladih lekara 1Foto: freepik

Edukativna akademija Rise, čiji je cilj osnaživanje mladih lekara veštinama koje su ključne za uspešan rad u savremenom zdravstvenom sistemu, pokrenuta je danas.

Inovativna edukativna akademija za mlade talente u oblasti medicine Rise dizajnirana je na osnovu potreba mladih lekara i fokusirana je na tri ključne oblasti: nauku, razvoj liderskih veština i razumevanje digitalnog upravljanja u zdravstvu, pružajući mladim lekarima priliku da steknu širok spektar znanja i veština koje će im pomoći da se uspešno nose sa izazovima savremene medicinske prakse 21. veka.

Tokom 18 meseci, 27 lekara iz Srbije i Crne Gore imaće priliku da učestvuju u interaktivnim sesijama, radionicama i diskusijama sa stručnjacima iz oblasti karcinoma dojke, neurologije, karcinoma pluća, oftalmologije i hematologije.

Učesnici će stvoriti temeljne veštine koje su potrebne kako bi postali uspešni lideri i efikasni korisnici digitalnih alatki u svojoj svakodnevnoj medicinskoj praksi.

Iskusni stručnjaci će deliti svoja znanja i iskustva pružajući podršku i usmerenje koje će biti neprocenjivo u daljem profesionalnom razvoju. Prvi modul Rise akademije zvanično počinje 1. septembra 2023.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari