Pokret Slobodnih Građana: Napad na Gorana Markovića je besraman

Ostavite komentar


    1. To što se zove vesić bilo je, ako se ne varam, šef kabineta Prvog Demonkratskog….a sličnih likova i likuša…tušta i tma….

  1. Goran Markovic nikoga ne napada i ne vredja. On samo konstatuje kakva je vlast Aleksandra Vucica. Nazivati Gorana Markovica, svetski priznatog filmskog reditelja kojim treba da se ponosimo, parazitom , to moze samo jedan preletac beskicmenjak, prostak i primitivac Goran Vesic koga je I pokojni premijer Djindjic prezirao kao sto se , inace , mudri ljudi gade poltrona. Jedino nas vodja voli poltrone, ulizice i one koji mu na svaku glupost i izrecenu laz, snazno aplaudiraju.

  2. Neka navede taj preletač Vesić šta je pametno uradio samostalno u životu. Da ga AV nije postavio na to mesto, jedino bi u Kruševcu moga da bude Predsednik nekog Kućnog saveta (od dva STANARA)…

  3. Mislim da ni Goran Markovic u svom stvaralastvu ne bi mogao da nadmasi lik Vesica. Vesic je nedostizna drama

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.