Pola televizijskog nastupa Brnabić posvetila napadu na Danas i Đilasa 1Foto: Sara Božičević

Premijerka Ana Brnabić posvetila je večeras pola vremena svog televizijskog nastupa listu Danas, zbog naslovne strane koja ju je „frapirala“, navodeći da je to sada „politički pamflet u vlasništvu Dragana Đilasa i tog dela opozicije“, dok je nekada bio list „za primer, jako profesionalan, objektivan, čini mi se fenomenalan“.

„To je fabrikacija. Pomislite dokle“, rekla je Brnabić, za TV Pink, povodom naslovne strane današnjeg izdanja tog lista „Penzioneri i radnici na minimalcu gube trku sa potrošačkom korpom„, tvrdeći da to „nema veze sa istinom već je sve suprotno“.

Ona je rekla da na karikaturi, kojom je ilustrovan tekst, „treba da bude Đilas kako uzima novac od građana a ne Vučić, jer bi to bila prava slika stvari“.

„Guramo dalje, ekonomija ide dobro. Samo je važno da se borimo protiv laži i lažnih vesti jer su to stvari koje su tendeciozno plasirane da se umanje naši uspesi i na vlast nekako vratili ljudi koji su vlasnici ovih medija, da bi oni uzimali novac od građana i trpali ih u svoje džepove“, rekla je Brnabić.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari