Policajac osumnjičen za krađu 272 pištolja u Nišu uhapšen u Crnoj Gori 1Foto: Franz P. Sauertejg / Pixabay

Zbog sumnje da je ukrao 272 pištolja iz policijske stanice u Durlanu, o čemu su Južne vesti prve pisale, policija je uhapsila policijskog službenika Policijske uprave u Nišu 38-godišnjeg D. M. On je uhapšen u Crnoj Gori, po raspisanoj međunarodnoj poternici Republike Srbije, pišu Južne vesti.

Osumnjičeni je uhapšen u saradnji pripadnika MUP-a Sektora unutrašnje kontrole sa policijskim organima Crne Gore i Interpolom.

Prema dokumentima u koje su Južne vesti imale uvid, policajac iz Niša nalazio se u bekstvu, nakon što je osumnjičen da je iz policijske stanice Pantelej otuđio 272 pištolja koja su građani, naredbom MUP-a, predali u maju prošle godine nakon ubistava u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ u Beogradu i Mladenovcu.

Južne vesti su saznale iz da je u više navrata iznosio oružje iz policijske stanice, a gde je ono završilo ne zna se, već postoje samo pretpostavke.

Prema dokumentima u koje su Južne vesti imale uvid, dvojica osumnjičenih, Prokupčanin i Nišlija, jesu uhapšeni, a treći, inače policajac, se dao u bekstvo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari