Policija i obaveštajne službe prisluškuju bez ikakve kontrole

Beogradski advokat podneo inicijativu Ustavnom sudu za ocenu ustavnosti Zakonika o krivičnom postupku

Ostavite komentar


  1. Dovoljno im je sto kontrolisu internet saobracaj i prate svaku IP adresu koju im odredi Keramicar i Vucic. Tako nam Vucicevi IT inzenjeri botovi gledaju komerntare i blokiraju ih da ner stignu do portala kome smo pisali. 99posto se to radi sa N1, Danasom i ostalim medijima… To je tezak kriminal koji Vucic koristi da bi opstao na vlasti!

  2. Balkanski špijun ponovo u Srbiji. Prisluškivanja se boji samo onaj ko ima nemirnu savest.

  3. Sta me briga ko slusa moje razgovore, savest mi je mirna. Ako nekog zanima sta pricam sa decom I kada cu sa prijateljicom piti kafu, pa neka slusa!

  4. Mene prisluskuju i sve koriste protiv mene na najgori moguci nacin unistavajuci mi zivot kao i moje porodice samo sto sam na sudu dobio spor protiv Ministarstva odbrane za naknadu stete zbog nezakonitog otkaza kada je otkaze dobilo i drugih 500 ljudi u MO, bezumlje

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.