Policija i tužilaštvo odbili da istraže pretnje

* Lazović: Prvo vas mediji poput Pinka ili Informera optuže da ste plaćenik, izdajnik, monstrum, da rušite državu i da ste protiv progresa, prvo naprave pogodnu atmosferu, a onda kreću pretnje i pritisci
U FOKUSU: Aktivista Inicijative "Ne da(vi)mo Beograd" zatekao preteće pismo u poštanskom sandučetu

Ostavite komentar


  1. Ja ovo u opšte ne vidim kao pretnju. Vređanje možda, ali pretnja nikako. To što pomenutom aktivisti neko od komšija zna gde živi ne vidim kao problem. Ako ga je sramota to što radi može i da prekine a ne da zove policiju obaveštava novine svaki put kada ga neko pogleda popreko.

  2. Kako je sve u stvari jednostavno! Treba sačekati krajnji ishod. Ako se tome anonimnom pojedincu koji se oseća ugroženim stvarno desi nešto loše što bi se moglo protumačiti kao posledica ove "pretnje", onda postoje dve mogućnosti:
    1. Ako vlast ostane ista, neće se odvijati nikakva istraga
    2. Ako se vlast promeni, biće nađeni i oni koji su pisali "pretnju" i oni koji su, eventualno, to realizovali.

  3. Sram vas bilo botovi! Hocete li osetiti bar malo grize savesti ako se nesto desi ovom coveku kojem je preceno? Jel imate vi decu, bracu, rodjake….?

  4. Meni ovo ne liči na pretnju, već na ogorčenost nekoga ko se ne slaže sa bacanjem tolikih para na budalaštine!

  5. Jel i ovde stvarno niste videli u čemu je pretnja: "ako neko ovih dana sretne Zorana Djindjića, recite mu da je i Tito pred smrt imao problema sa nogom"?!?! A posle koje vrste sendviča "vidite pretnju u jajincima"?! Kakav parizer stavljaju u taj sendvič?!

  6. Botinama debejskim : @Mića,Nikola,Kimi,Jovana,boky,Melita… kako bi se vi osećali da vam sad neko napiše poruku da će vam se krvi napiti i stavi u sanduče u zgradi gde živite ? Ali vi znate ko to piše i preti i pošto ste njihovi saradnici vi se sigurno ne bi uplašili,sigurno vas i pretnje premijeru ne plaše jer znate da je sve izrežirano od raznih lažnih doktora nauka i megatrendovaca kojim su napunili službu…

  7. A sta vidis kao pretnju, ti hrabri branitelju vlasti? Verovatno sanduk sa oruzjem koji je namestila BIA za slikanje vidis kao pretnju premijerovom zivotu. Sta mislis, da li tvog gazdu vucica treba da bude sramota sto neko hoce da ga ubije …ipak je to jaci znak nesaganja nego poruka na novinama…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.