Policija identifikovala napadače na kupca Megatrenda

Ostavite komentar


  1. Zao mi je Mice. Kako mu se moze pomoci. A, ovaj na fotosu, da li je to Milivoje Pavlovic? Ako jeste, to je covek koji je Srbe iz Hrvatske nakon Oluje i dolaska u Beograd pitao: Kojim dobrom dolazite. Samo da se ne zaboravi.

  2. Pa kao čovek da plati stanarinu kad je sve uložio u kupovinu Megatrenda?
    Kad hoće…… i sme. Ajde ljudi, imajte milosti, o akademskom poštenju se radi. Ne može sve doktor sam. A jel vidite kako je sad tužilaštvo brzo i ekspeditivno kad je sitna riba pljuckavica u pitanju.

  3. Koja ste vi komadija od drzave, auuuuuuuuuuuuuuuuuuu. Pa citanje vasih vesti je bolje od Comedy Channel-a 10x!

  4. Srbija je naucna fantastika!! to samo tu moze da covek koji ne placa svoju kiriju, znaci danema ni prebijenog dinara kupuje univerzitrt za pedeset miliona evra. Sacuvajte takve i slicne vesti, da se kasnije napravi izlozba ludila, hvalospeva i suludog samouverenja, da smo odavde do crne rupe u svemiru najbolji u svemu!!!!!!!! alal nam vera, a sto bake preturaju po kontejnerima, porodice prezivljavaju u stanovima bez struje i grejanja , nije vazno tu su srpski milijarderi sa kojima se dicimo, jadni narode probudi se . Moje cetvoro dece sam naucio da u francuskoj gde zivim pet decenija u svakoj familiji jos uvek se cuvaju po stalama, hangarima, supama i podrumima vule i motike i da budu ponosni na kapaacitet revolta Francuza, sto se vidi danas na ulicama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.