Policija legitimisala Vučićevog sina tokom Parade ponosa 2014.

Nastavljeno suđenje sedmorici pripadnika Žandarmerije zbog prebijanja brata predsednika Srbije

Ostavite komentar


  1. Šta će vojna policija u pratnji braće državnih funkcionera ako oni nisu lica koja po zakonu treba da imaju obezbeđenje. Što ne prate svu rodbinu svih političara kad ispada da tako treba. Sad ovi momci koji su radili svoj posao treba da zaglave u zatvor zbog nečije bahatosti da prođu kuda ostali narod ne može.

  2. Novinar i bivši prijatelj preCednika sns-a, Predrag Popović, je odavno napisao da je Danilo sa grupom navijača krenuo da rasturi Pride a da je uspaničeni tata poslao brata i Kobre da ga nađu i izvuku pre nego napravi neko sr…
    Navijači koji su bili sa njim dobro su poznati policiji, tužilaštvu i sekretarki MUP-a. Slika iz Moskve takođe sve ovo potvrđuje što sada priča ovaj komandant.

    1. Čudno je samo to što čovek koji teži da kontroliše celu jednu zemlju, nije sposoban ni da disciplinuje sopstveno dete.

  3. Tako i treba da se vidi da smo svi isti i da policija radi svoj posao bez obzira na sve.

  4. I treba , jasno se vidi da drzava ne pravi razliku ko je ko, nego se radi po zakonu.

  5. Koliko halabuke oko toga sto je neko legitimisan. I ja sam jednom legitimisana, u nekom kaficu pa nisu pisale novine.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.