Policija: Neistina da smo skrivali slučaj prebijanja muškarca u Jevrejskoj ulici

Ostavite komentar


  1. „Očigledno je njihov cilj narušavanje ugleda pripadnika PU Novi Sad koji rade na rasvetljavanju pomenutog slučaja“!
    Nisu „njihovi“ pustili osumnjičenog da pobegne već pripadnici PU Novi Sad!
    Kad podmetnu bombu nekom kriminalcu odmah aktivirate akciju „Vihor“i blokirate grad. Kad prebiju nekog na ulici šta čekate? Deda Mraza??

  2. Kome verovati? Ja verujem policiji.Javno tuzilastvo u Novom Sadu je odbacilo krivicnu prijavu za nesavesno lecenje, BEZ ISTRAGE. Zataskalo je sumnje na dva krivicna dela nesavesnog lecenja i zastitilo izvrsioce cak i od istrage. A pacijent je umro.

  3. Policija ima mana, mnoga joj nedela prolaze tek tako , mnogi se setaju slobodno , ali ovoga puta nisu omanuli taman posla posle ovoga svega sto se da videti da omanu bila bi katastrofa .
    Ali ako je tuzilastvu dat snimak odmah onda je ono omanulo pa cak i da im nije dat snimak na osnovu izjave lekara i policije mogli su da reaguju shodno izjavi . Kakva je izjava bila data tuzilastvu ?.

  4. Policija jos uvek ima neki ukled.Ko u to veruje?Ne veruju ni oni sami.Treba reci da ima casnih policajaca ali nedovoljno da bi se pricalo o ugledu nase policije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.