Policija se pretvara u partijsku, a država u policijsku: Stručnjaci o Nacrtu zakona o unutrašnjim poslovima

Ostavite komentar


  1. Pa eto kako narod voli Vučića , moraće patrole da obilaze stanove da vide da li isti gledaju njegove ljigave govore

  2. Kako bi drugačije vladao godinama?Promeniće i Ustav,paće biti doživotni predsednik.

  3. Propisuje moze da ti udje izvrsi pretres bez naloga ( ko se i malo razume zna) apsolutno mi je apsurdno stavljati u ZOP ali to je opet advokatska zamka da mogu da mesetare

  4. O ovome nebi smelo biti ni govora. Sama cinjenica da se radi za ili protiv ovakvih izmena zakona je porazavajuca jer su izmene zakona totalno van pameti.

  5. Ja lično nemam problema sa kamerama i baš me briga da li me država nadzire jer se ne bavim kriminalom… a da me prati i gleda šta radim, za to sam siguran da niti imaju vremena niti to bilo koga briga ili interesuje. U vezi prikrivanja identitet službenih lica i pod pretnjom oštrih kazni zabranjuje objavljivanje podataka o njihovom identitetu čak i onda kad krše zakon i prekoračuju ovlašćenja, gospodin izgleda stavlja znak jednako izmešu kršenja zakona i sumnje da neko krši zakon. I ime i prezime takvog će bitipoznato kada bude pokrenut sudski proces a ne da se lupeta po medijima da je taj i taj plicajac hapsio tog i tog ili da je lopov jer je neko tako procenio. Previše su niske plate da neko izikuje da ga neki projatelj neke čoškare ubije jer mu sada zna i ime i prezime, a i gde mu je porodica.

  6. Ja se cudim sta ce mu svi ti zakoni,paragrafi,amandmani,ministri,delegati,komisije,odbornici…i ostala bulumenta.Diktator i policija su sasvim dovoljni da sve funkcionise u miru.I nikome nece pasti na pamet da taj mir nrusaava
    .

  7. Bravo novinari. Da je vise ovakvih, mozda bi se malo uvela neka pravna drzava a ne autokratija…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.