Policija u Leskovcu sprečila ženu da sa petogodišnjim detetom skoči sa zgrade

Ostavite komentar


  1. ,, Policija sve vise rizikuje svoje zivote…“ A ona zena sto je htela da okonca svoj zivot iz ocajanja je verovatno samo nasilnica koja krsi javni red. Jadna je ova zemlja.

  2. Ja cu skociti zaista sa moje troje dece ali necu zvati policiju niti reci bilo kome. Zavrsicemo sa bistvovanjem u ovoj patetici od drzave. Ovo je moje oprostajno pismo. Kad (ako) bude objavljeno vec ce sve biti gotovo.

  3. Licimerje i lazi korumpiranih drzavnih institucija nece spreciti sliku realnosti da viralno zivi u ocima probudjene svesti ovog ojadjenog naroda. Narod ce uvek doci do istine, ma koliko je izdajnici pokrivali plastom iluzije. Nadam se da ce jednog dana svi ti obmanjivaci odgovarati pred Narodnim Sudom u skladu sa demokratskim nacelima Narodne volje.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.