Policija uhapsila sedam osoba na Paliluli, pronađene dve ilegalne laboratorije za uzgoj marihuane 1Foto: Z. S. M.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave kriminalističke policije PU za grad Beograd u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu uhapsili su sedam osoba iz Beograda zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, saopštio je MUP.

Uhapšeni su V. K. (1978), A. G. (1984), S. J. (1990), K. B. (1984), M. I. (1982), A. L. (1991) i V. L. (1978) iz Beograda koji se sumnjiče da su kao organizovana grupa vršili uzgoj i sušenje opojne droge marihuane u veštačkim uslovima, radi dalje ulične prodaje.

„Osumnjičeni su prilikom pretresa zatečeni u procesu branja ove opojne droge. Policija je takođe pretresom objekata koji se nalaze na istoj adresi u opštini Palilula pronašla i dve ilegalne laboratorije za uzgoj marihuane, kao i sušaru u kojoj se nalazila marihuana u fazi sušenja. Pretresom je pronađeno oko 150 kg opojne droge. Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati, i oni će uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu“, navodi se u saopštenju MUP-a.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari