Ambasador Poljske Andrej Jasionovski je u teškom stanju i nalazi se na Odeljenju za intenzivnu negu. Reč je o povredama noge i njegovo stanje se prati, rekao je za Danas Drago Jovanović, portparol Urgentnog centra.

 On je dodao da je desetogodišnja devojčica L. K., nakon pregleda na neurohirurgiji Urgentnog centra zbog povrede levog oka, puštena na kućno lečenje.

Podsetimo da su ambasador Poljske i desetogodišnja L. K. povređeni u lančanom sudaru u subotu uveče na Ibarskoj magistrali u kojem su učestvovala četiri vozila. O zdravstvenom stanju i automobilskoj nesreći juče nisu želeli da komentarišu za naš list iz Poljske ambasade. Prema pisanju medija, uzrok je nekontrolisana vožnja poljskog ambasadora. Mediji pišu da je Jasionovski izgubio kontrolu nad svojim vozilom marke „subaru“ koje se kretalo iz smera Lazarevca ka Beogradu, i iznenada prešao u suprotnu traku. Tada je vozilom zakačio „jugo“ a nakon toga je udario u „audi“ kojim je upravljao A. J. Na sva tri vozila je onda naleteo „fijat punto“, u kojem se nalazila L. K.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari