Ponosni smo kada neko zna da je Tesla poreklom sa naših prostora

Naši ljudi u svetu: Nemanja Manjenčić, sa suprugom odlazi u Ameriku u želji da iskuse nešto novo

Ostavite komentar


  1. Sa kojih to „naših prostora“? Niti je sa naših prostora, niti je „srpski naučnik“. Kako se odnosimo premanauci, neko lepo reče da Tesla u Srbiji ne bi mogao ni brojila da čita. Tesla je samo etnički Srbin i ništa više. Nikakav srpski naučnik i nikada sa naših prostora. Dosta više sa tim glupostima.

    1. rmzj – prvo se obrazuj – kada učiš postaješ pametniji, ali shvataš koliko baš i nisi – ti još nisi ni na prvom stepenu, nije ni bitno, ostni ali ne otvaraj usta jer otkrivaš ljudima koliko baš i nisi intelektualno nadaren – pre bi se reklo intelektualno challenged…

  2. Tesla(poreklo hrvatsko Draganići,Kalinići) je bio američki državljanin srpskog porekla po ocu, rođen u Austro-Ugarskoj,na prostoru današnje Hrvatske. U Americi je stvorio karijeru,a u Srbiji je boravio dva dana.

  3. @Ramzaj
    Koje nebuloze, vi pišete! Jami bolan, hade lijepo o svome jadu vodite raćuna! Nit’ što imaš, nit’ što znate, o etnosu, odnosu pojedinca i etnosa, biće da ste njegde nešto načuli, ne provjerili jeste li dobro načuli! Sramota je toliko nezanje prezentirati na renomiranom miju! Iz vašeg „pisanija“ viri strahovito neznaje. Očajno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.