Popov: Rukovođenje RTS-om kriminalizovano

Šta je jedan od kandidata za generalnog direktora javnog servisa izneo pred Upravni odbor

Ostavite komentar


  1. Ne znam šta je od svega ovoga istina, ali se tvrdnje Bujoševića i Popova toliko razlikuju, da neko od njih očigledno ne govori istinu. U svakom slučaju, Bujoševiću malo pristojnosti u komunikaciji ne bi škodilo. Pretpostavljam da bi čak i novinarima „koji ne poznaju oblast o kojoj pišu“ sve bilo jasno, kada bi RTS poslovao transparentno.

  2. Kamo srece da ovaj covek dodje na celo RTS-a i napravi od njega Dnevnikov dodatak – referentni standard profesionalizma.

  3. Bravo za novinarku Danasa! Sve smo ovo apsolvirali preko Vaska Vasovića koji je prvi i upotrebio podatke Državnog revizora i javno reagovao na korupciju u RTSu. O tome čovek sa RTSa govori već 8 meseci. Ta afera je po dimenzijama korupcije veća i od Krušika i od Jovanjice zajedno. Ista novinarka Danasa Ivana Nikoletić objavila je nedavno i fenomenalan intervju sa Vaskom Vasovićem. Što je najinteresantnije Miodrag Popov je i smislio kultnu emisiju RTSA – Ipak se okreće, zajedno sa Vaskom Vasovićem kao snimateljem. Zato gospodin Popov i zna zbog čega je ta emisija smišljena. Još jednom bravo za ekipu Danasa! Ostali ste, čini mi se, poslednja brana slobode!

  4. Šta u ovoj državi nije prevara, kriminal, tajna, lov miševa ispod žita? Ništa, sve je upravo tako. Samo naprednooooo u nove prevare i zarade za „Našu decu“.

  5. Konflikt interesa je notorno sistemski problem u svim postkomunistickim drustvima gde se privatna svojina tretira pravnim pojmovima zaustalim iz drzavno-drustvene svojine. U tu pravnu papazjaniju je politicko-korupcionaski ugljucena i tzv Agencija za „borbu“ protiv korupcije. I onda svako malo gledamo kako koza koja se bori za pristup kupusu tvrdi da bi ona isti bolje cuvala.

  6. Pa Popov je stvarno mogao da izgugla ko su producenti serija, ima i na IMDB/u Ne razumem kako neko ko se kandiduje za takvu funkciju može da bude tako nonšalantan u optužbama i da toliko ne poznaje profesiju. Šta mu je onda za verovati?

  7. Našao se stari ratni huškač da nešto morališe… Neka je i istina to što kaže o Bujoševiću, ali nije on taj kome treba poveriti rukovođenje javnim servisom. Ogrešio se o novinarske kodekse i ne treba da radi taj posao!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.