Popović: Afera o mojim plagijatima je pokrenuta da bi se skrenula pažnja sa doktorata Siniše Malog

Ostavite komentar


  1. potpisala tudji prevod i sad se pravi nevesta / svi ste isti – kakva vlast takva i opozicija / frenk zapa je jednom izjavio, parafrazirajuci marksa / kakav establisment takva i avangarda

    1. Iz koje se rupe ti javljas bote. Kada oslobodimo Srbiju posebnu paznju treba obratiti na spiskove botova. Danica vam je kost u grlu ako bote razumes sta to znaci.

  2. Danica Popovic pokusava da ostvari monopol na doktorate. Samo je ona prava, svi ostali podlezu sumnjama i revizijama. Onaj, koji posumnja u njenu diplomu, to radi da bi skrenuo paznju sa svog sumnjivog doktorata?! Prosto, zar ne?

    1. Komentar nema veze, čak ni sa onim za šta je optužuju student i tabloidi, jer oni govore o prevodu knjige, a ne o njenom doktoratu.
      Profesorka je lepo objasnila, ko se razume, da je prevod o kome je reč, novije izdanje i da profesor Babić nije želeo da asistira u prevođenju, jer je već bio bolestan, a novo izdanje se razlikuje od ranijeg, inače se ne bi ni prevodili.
      Naravno, da ste svi vi botovi, nezavisno da li ne razumete, ili namerno iskrivljujete činjenice.
      Sada treba da verujem Pinku i da mislim da su Toma Nikolić, Jorgovanka Tabaković i Nebojša Stefanović ugledni doktori nauka, a Dna Popović plagijator, toliko nisko ne može svako pasti, za to treba biti bot.

  3. Gospodjo Popovic,75 Vasih kolega je podrzalo doticnu prijavu.Oni su,dakle,pokrenuli postupak,jer kao sto znate to ne moze student!Vase plagiranje je skandalozno,a akademska „cestitost“ u rangu Karapandze, ne zna se ko je „cestitiji“!

  4. Cenjena Profesorko, mislim da treba da odgovorite na optuzbe a ne da se branite tako sto cete optuzivati nekoga drugoga.

  5. Da li si „prebrisala“ pokojnog kolegu i prisvojila njegov rad, sto se podvodi pod flagrantno plagiranje? Jesi. Pa sta se onda zaklanjas iza dnevne politike? Nego da mi ne diramo vise akademsku zajednicu, ko zna sta ce jos isplivati…

  6. Klasican primer zamene teza. Nije pitanje ‘ko je i zasto oglasio, nego ko je oprasio?’ Dakle, zasto ste izbrisali ime kolege, a zadzali njegov tekst?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.