Popović: Obaveza je da se dobije peta frekvencija, ako ne može predlažem da to bude frekvencija AV, da predsednik ima 24 sata svoj kanal

Ostavite komentar


  1. Potpuno je jasno da Vučić svoju vlast bazira na apsolutnoj kontroli medija i da je njegovo svakodnevno pojavljivanje na svim televizijama,samo u svrhu apsolutne vlasti.Pod tim uslovima,opozicija nema nikakve šanse.Vučićevo i uopšte,režimsko pljuvanje i satanizacija par prostorno vrlo ograničenih slobodnih medija,su u ravni fašizma i totalne diktature.Opozicija bi morala sve svoje snage da upotrebi za promenu takvih okolnosti.Vrlo je velika greška,učestvovanje na izborima pod takvim okolnostima.Opozicija treba da bojkotuje skupštine i organe vlasti,na svim nivoima.Treba da protestvuje na sve načine i da takvu situaciju,uporno ističe u međunarodnoj zajednici.Proteste treba proširiti i na EU.

  2. najbolji predlog u zadnjih 100 godina
    bravo
    pa po sistemu ko hoce neka gleda, a ne da mora da ga gleda

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.