Popović: Obaveza je da se dobije peta frekvencija, ako ne može predlažem da to bude frekvencija AV, da predsednik ima 24 sata svoj kanal 1Foto: printscreen / Nova TV

Novinar, pisac i jedan od osnivača „ProGlasa“ Petar Peca Popović istakao je večeras da pod ovim uslovima nema smisla izlaziti izbore i dodao je da je jedan od uslova za to da se dobije peta nacionalna frekvencija.

Popović je u emisiji „Među nama“ na TV Nova podsetio da su osnivači „ProGlasa“ ranije rekli da će ova inicijativa postojati i posle izbora, prenosi Nova.rs.

„Naša dužnost je da nastavimo sa našom misijom“, rekao je Popović.

„Ne smemo da pristanemo na duhoklonuće… Ništa ne može da se desi preko noći“, dodao je on.

Govoreći o izbornim uslovima, Popović je naveo da svi učesnici u ovom procesu moraju da se dogovore oko uslova kako bi se ostvarili bolji izborni rezultati.

„Obaveza je da se dobije peta frekvencija, ako ne može da se dobije, onda ja predlažem da to bude frekvencija AV i da predsednik ima 24 sata svoj kanal i da se obraća na njemu, ne treba mu urednik ni ekipa, treba mu jedan kamerman i on, a da ostalo javno medijsko dobro bude podeljeno onako kako treba, pogotovo javni servis“, poručio je Popović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari