Portal Danasa proglašen za najbolji informativni portal u regionu 1Dizajn: Radenko Topalović

Portal lista Danas zauzeo je prvo mesto na listi najboljih informativnih portala u regionu koju sprovodi tradicionalno sajt MediaDaily.biz iz Hrvatske.

Među najboljim informativnim portalima u regionu nalaze se i sajt Nova.rs koji je na drugoj poziciji, kao i N1, na četvrtoj poziciji.

Kako su pozicionirani ostali portali iz regiona rangirani možete pogledati na ovom linku.

Portal Danasa proglašen za najbolji informativni portal u regionu 2
Foto: Screenshot Mediadaily.biz

Izbor najboljeg informativnog portala u regionu peti put je organizovao Media daily, jedini specijalizovani regionalni portal za medije i telekom industriju.

„Gledaju’i unazad pet godina valja primetiti da se najkvalitetniji portali trude i vizuelno dopasti, ali je na ovom području ipak najmanje pomaka. Pogotovo u poređenju s unapredenjem na području pridržavanja profesionalnih i etičkih standarda. U narednim godinama, možda već sledeće, očekujemo stoga neka vizuelna iznenađenja ili čak eksperimente, poboljšanja koja bi pomogla i korisnicima i sadržajnom jačanju portala“, pojasnio je svoja zapažanja Neven Šantić, predsednik žirija i glavni urednik Media Daily.

Portal Danasa proglašen za najbolji informativni portal u regionu 3

Glasanje publike iz celog regiona trajalo je u periodu od 1. do 30 novembra, a pobednika su odlučili glasovi čitalaca i žirija.

Sajt lista Danas prošle godine je zauzeo peto mesto, a na osnovu glasova publike bio je četvrti.

Titulu najboljeg portala u regionu prošle godine poneo je Nova.rs, a tri godine zaredom prethodno je to bio slovenački sajt 24ur.com.

Hvala svim čitaocima koji su učestvovali u glasanju i svoji glasom podržali Danas!

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari