Portal Danasa u aprilu zabeležio skoro šest miliona poseta

Šesti mesec zaredom obaramo interne rekorde

Ostavite komentar


  1. Iskrene cestitke! Ako uocite sta je privuklo nas, “ nove” citaoce , ostvaricete jos bolje rezultate.

    1. Zato što se ne usuđuješ da veruješ. A ne usuđuješ se zato što si bot koji ovaj portal prati po zadatku i po službenoj dužnosti.
      Ali ipak, dozvoli sebi da ponekad poveruješ u ono što ovde pročitaš. Videćeš, niti je teško, niti boli!

  2. Hvala Vama što postojite. Vaša uloga u širenju istine je za sve pohvale i divljenja. U ovoj diktaturi vi ste nam jedina nada.

  3. Postacete vi najcitaniji list u Srbiji, jer pusete tacno, nenavijacki, blagovremeno i kriticki. Samo napred. Jeste da ste vise nego duplo skuplji od Vucicevih krvometnickih tabloida, ali svaka vasa stranica zlata vredi.

  4. Dobar deo tih 6 miliona čine posete botova lupača minusa 😀
    Botovi, hvala na napumpavanju rejtinga ovog jako korisnog portala. Bog i Whoaway sve vide…

    1. Nikakva vajda od minusa… od toga se ne zivi… a ni od besplatnog pristupa sajtu… hocu da kazem, od nasih pohvala se ne zivi… al ako znaci za dusu – Danas je svetlost na kraju vrlo mracnog, jezivog tunela

  5. Još kada bi na aplikaciji stavili meni za podešavanje, kao veličina slova, tamna tema, isključivanje notifikacija, i učinili da se malo brže otvara, bili bi ste za svaku pohvalo!

  6. Zamolio sam vas prisli put kada ste objavili sličan članak , a molim vas i sada da napravite upirednje analize za predhodnih 6 meseci , danas i pre godinu dana i analizu kako se piredite sa blicom , kurirom i novostima . Tako možemo da procenimo želju za promenama i optimizam opozicionih birača . Hvala vam unapred .

    1. Ima na gemius-u. Najjaci portali, kao Blic i Kurir, stagniraju poslednjih meseci (rast 15% na godisnjem nivou), dok mediji poput Danasa (koji nije na Gemiusu) i N1 rastu dosta brze – skoro 20% u poslednja tri meseca. Baza je u posetama josuvek dosta niza (6 miliona vs. 50 miliona), ali je u broju citalaca dosta manja (1.5 miliona vs. 3 miliona), sto se mozda moze objasniti daleko manjim brojem tekstova

  7. Zbog čega nema vaše android aplikacije na play prodavnici?

  8. Molimo vas nemojte i vi da nabijete ogromnu posetu, pa da postanete zuta stampa, pa da predjete u druge ruke (ili Prve, kao mnogi)

  9. Hvala sto postojite. Ne znam sta bih citala, a da izbegnem cecu, cacu, macu i acu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.