Turistička agencija „Epsturs“ iz Beograda i Privredno društvo za trgovinu i ugostiteljstvo „Standard“ iz Kostolca, potpisali su ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji, kako bi zajedničkim snagama nastupili na teritoriji kostolačke opštine i šire.

Direktor turističke agencije „EPS Turs“-a Radovan Perović, istakao je da se sklapanjem ugovora postiže bolji i veći kvalitet usluge po pristupačnijim cenama i da je to nešto što je u obostranom interesu. – Postoje još dva razloga zbog kojih je došlo do sklapanja ugovora. U sklopu smo Elektroprivrede i sistem je takav da se svi borimo zajedničkim snagama. Sa druge strane, mi smo preduzeće takozvanog „trećeg kruga“ i na određen način bili smo marginalizovani. Smatramo da je takav pristup nepotreban, i samim tim želimo da se izborimo za mesto koje nam po svim drugim osnovama pripada, objasnio je Perović.

Privredno društvo za trgovinu i ugostiteljstvo „Standard“ iz Kostolca je preduzeće koje se punih 45 godina bavi ishranom radnika Elektroprivrede, ali i komercijalnim delom poslova. U sastavu „Standard“-a ubrajaju se hotel-restoran „Kostolac“, kao i restorani „Dunavski dragulj“, „Viminacijum“ i „Putnik“. Direktor PD „Standard“ Vojislav Pejić, rekao je da sklapanjem ugovora sa eminentnom firmom poput „EPS turs“-a, može samo doći do unapređivanja komercijalnog dela, što je i cilj buduće saradnje. -Potpis sa Elektroprivredom Srbije je kockica koja nam je nedostajala kako bismo komercijalni deo kvalitetnije razvijali. Na obostrano zadovoljstvo, zajednički izlazak na tržište značiće i nama i našem partneru, ali u strateškom pogledu, „Standard“-u je sklapanje ugovora mnogo važnije zbog kompletnog razvoja turizma u Kostolcu, zaključio je Pejić i dodao da će se, nakon potpisivanja ugovora, krenuti u izradu planova i turističkih projekata.

Međusobnu ispomoć i dugoročnu saradnju podržala je i Gradska opština Kostolac, zajedno sa predsednikom Skupštine opštine Kostolac, Bogićem Anđelićem. Tom prilikom, Anđelić je izjavio da će grad Kostolac uvek pružati logističku podršku svim organizacijama koje promovišu neiskorišćenje prirodne lepote ovog mesta i da se potez sklapanja strateškog partnerstva treba praktikovati u budućnosti.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari