Potočari: "Mesto gde su mrtvi vratili žive"

Ostavite komentar


  1. Pravu istinu niko nikada neće saznati. Ko je počeo a ko završio ubijanje i proganjanje svih građana BH. Zato bolje u miru da se poklonimo žrtvama sva tri naroda.

  2. Treba uzraziti žaljenje svim svim žrtvama, a ne samo žrtvama muslimanske veroispovesti.

  3. Kakvo licemerje, isti ti koji su potpirivali sukobe sada obilaze komemoracije…i onda traže od Vučića da dozvoli ponižavanje Srba…e pa ne može

  4. O kakvoj osveti Durakovic prica, verujem da ga Amerikanci finansiraju da podgreva atmosveru u regionu umesto da radi na stabilizaciji i pomirenju!

  5. U ratu su sve zrtve podjednako vredne postovanja,bez obzira na nacionalnost

  6. Verujem da je Durakovic po uticajem i da dobija direktive sa strane, malo, malo, pa menja plocu

  7. S obzirom da Vučić nije pozvan, zaključujemo da je 5 miliona evra koje je Vučić velikodušno poklonio, kao da su njegovi a ne naši, nedovoljno novca da se opere njegova nečista prošlost.

  8. Sve bi bilo u redu kad ih ne bi sahranjivali 20 godina. Ja ne znam šta im rade u međuvremenu, pre konemoracije. Ovako samo održavaju temperaturu krčkanja.
    Ne znam koliko bi godina trebalo da se Jevreji sahrane tom dinamikom.
    Ali baš zato ratovi i mržnje ne prestaju, jer su mrtvi živiji od nas pa u skladu sa tim sve države više brinu o njima.

  9. Pošto gazda nije otišao u Srebrenicu da izrazi saučešće ubijenim Bosancima,ja sam smatrao da će njegov pretpostavljeni ,drug Nikolić da ode da izjavi saučešće ? Izgleda da su se gaće skvasile…

  10. Jednom za sva vremena da nas ostave na miru i neka žive devedesete jer suviše su zaostali da bi išli u budućnost u kojoj svu teže integracijama. Kriviti kompletan narod zbog njihovog obračuna sa lokalnim srbima je nedopustivo i više to niko neće da trpi i tačka na ovu temu.

  11. Nismo otisli al smo palili svecu u Beograd za zrtve , nek im bude laka zemlja.

  12. Cedu za predsednika! Ujedinjene Srbije i Bosne i Hercegovine i Hrvatske i Crne Gore, i Slovenije , i Kosova i Metohije, i Makedonije. Ima Ceda sto niko nemade: debeo obraz, voli vlast i pare!

  13. Kako i mi tako i oni imaju dezurnih tema za skretanje paznje. Sto manje prica i diskusija na ove teme, moze znaciti da nam je privreda krenula na bolje. Dakle bice jos dugo godina zamlacivanja.

  14. Politika je doprinela da padnu žrtve koje su počinili nad Srbima, najviše je Srba stradalo tokom rata u Hrvatskoj i BiH.

  15. Kako sa iskrenim namerama… Vučić je imao iskrenu nameru, ali su jasno rekli da nije dobrodošao.

  16. Vučić bi otišao, da su rekli da dođe. Prosto je, ili si pozvan i dobro došao ili nisi.

  17. Kako da dodje do pomirenja kada su iz BiH stizale poruke da su predstavnici Srbije nepozeljni na komemoraciji?

  18. Vidim nekima nije jasno sto ih sahranjuju 20 godina.Zrtve se sahranjuju sa imenom i prezimenom.Da bi se u istrazi doslo do toga uzima se genetski materijal od rodjaka i poredi sa posmrtnim ostacima zrtava.Posto su zrtve premestane na razne lokacije da bi se prikrile razmere zlocina imate slucajeve da su od pojedih zrtava nadjene samo noge ili jedna ruka,tri rebra i sl.Da dodam relativizacija Srebrenice govori sama za sebe!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.