Poverenica Janković podnela predlog za ocenu ustavnosti i zakonitosti odredaba Zakona o postupku upisa u katastar

Ostavite komentar


  1. …„Jedno od osnovnih načela Ustava Republike Srbije, kao i Zakona o zabrani diskriminacije je da svi moraju biti pred zakonom jednaki i da je zabranjena diskriminacija po bilo kom osnovu, pa i po osnovu imovnog stanja…“

    Novi momenti u političkoj istoriji Srbije! Gde je bila dotična (a i svi ostali „zaštitnici“ i „poverenici“ ) kada je, draga nam država, grubo prekršila ova načela (kojima sada maše gospođa) i diskriminisala „bogate penzionere“ otimajući im četiri godine pozamašan deo penzije. Teška hipokrizija. Ovo nije ni smešno ni žalosno, već bezobrazno i arogantno. Smešne institucije i institucijice nametnute od strane EU, na teret poreskih obveznika, a dobrobit, nula, duplo golo.

  2. Konačno da se neko oglasi na monopolističko i privatizovano ponašanje katastra nepokretnosti.

  3. Konačno da se neko oglasi na monopolistički i privatizovani Zakon o postupku upisa u katastar nepokretnost.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.