Poverenica: Uvredljivi komentari upućeni Kisić-Tepavčević su oblik diskriminacije

Ostavite komentar


  1. Samu sebe je diskriminisala „ispravljanjem“ datuma pojave virusa u zemlji. Igrati sada na politički korektnu kartu je loša strategija. Sklonite je i na njeno mesto postavite nekog u koga narod možda stekne poverenje. Nebitno je da li će to bude žensko, muško …

    1. Ova gospodja ima nekoliko „mana“ koje su „otkrili“ dežurni mrzitelji Aleksandra Vučića. Kao prvo, samom svojom prijatnom pojavom uznemirava sve one koji samtraju da treba biti zarozan, zamazan i neuredan. Drugo,, mnogi su u njenom pojavljivanju shvatili da je i ona „Vučićev čovek“, što je neoprostivi greh. Da bi se kvalifikovala za „caricu“ morala bi kao Jelisaveta Sabljić, da nepomene da gasi televizor kada se pojavi predsednik njene države. Makar to, ako ne i nešto više. Da se „istakne“?! Očekujem da joj, uskoro, prebace i mesto rodjenja jer, „pravi“ Srbi moraju biti iz kruga dvojke ili, u najgorem slučaju, iz Šumadije.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. i 14. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.