Povratak u nacionalizam

Most Radija Slobodna Evropa

Ostavite komentar


  1. Drugarica i drugovi nece da orizanju da su zlocine pravili vojska jugoslavije, JNA, pa potom VJ, sve pod komandom komunista i/ili komuniste iz Crne gore, Slobodana Milosevica, i njemu slicnih.

    1. Iz kog ste Vi budžaka izašli?
      O komunistima ima mestu za puno kritike, ali i dosta
      ko pamti ..pozitivnogg kvalitetnog života !!!

    2. Da se uopšte razumete u psihu čoveka , znali bi da je Milosevic bio mali izkompleksiran provincijalac , kriminalac, lažov, lopov, demagog , srebljoljubac , sa idejom Dafine i Jezde , „devize, devize’ na ulicama …
      Dakle sve
      je on bio ali komunista nije bio .!

  2. Ja nemam problem reci da mi JESMO zlo i vecita pretnja miru na Balkanu. Srpski nacionalisti bi sutra zaratili. Tolike su to stetocine za sve nas i okolinu. Nas treba ozbiljno smiriti.Teske sankcije ili nas podeliti Madjarima, Bosancima, Hrvatima, Albancima i Bugarima, cije smo teritorije i prisvojili.. Malo oko Morave bi nam bilo dovoljno.

  3. Zuri se nekima da „rese srpsko pitanje“, otvorili su tri fronta, Kosovo, BiH i Crnu Goru… Cilj je razdeliti Srbe, oslabiti ih sto vise, legalizovati albansku paradrzavu na Kosovu, ukinuti RS, proterati sve sta ima veze sa Srbima u Crnoj Gori i naravno proglasiti Srbe za jedine krivce. U tom kontekstu treba posmatrati i aktivnosti njihovih botova kao sto su Kandicka, Sonja Biserko i mnogi drugi.

Ostavite komentar


Društvo

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj 9

Godišnjica smrti Gavrila Principa obeležena u Češkoj

Na današnji dan pre 106 godina, Gavrilo Princip je preminuo u zloglasnom češkom zatvoru Terezin. Delegacija Vlade, koja je u dvodnevnoj poseti Češkoj, položila je vence na Olšenskom groblju u Pragu i ispred ćelije u kojoj je tamnovao i stradao.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.