Poznate mame i tate otvoreno o tome kako odgajaju decu

Novi ciklus projekta "Podrška, ne perfekcija"

Ostavite komentar


  1. Ja sam kao samohrani otac morao da se odreknem karijere da bih decu vaspitao da budu pošteni i uspešni ljudi.Nažalost ove fondacije i razne NVO su tu da preko raznih tendera uzimaju novac i da se tek malkice bave tim što propagiraju.Naša deca će biti srećna jedino ako su srećni roditelji pa vaspitačice zatim učiteljice pa profesori kad odrastu.Nažalost našu decu vaspitavaju razne farme i zadruge jer roditelji po ceo dan rade da bi prehranile decu.Moja deca su uspešna i zavržili fakultete ali da bi bila srećna odlučili su da odu na Zapad.Smatram da su moja deca uspešna i da će biti srećna .Jedno dete ovde ima platu oko 250 000 dinara ,programer je,ali je odlučila da ode jer nije joj važna plata nego normalan život.To je poenta i cilj u vaspitavanju dece,novac nije svrha života.

  2. Roditelji, ne oblikujte decu prema vašoj mudrosti. Omogućite im da budu ono što treba da budu. Omogućite im da ostvare svoje (urođene) talente. Učite ih dobroti, odgovornosti i samopoverenju. Omogućite im da sreću nađu u sebi, u svom samoostvarenju, a ne u gomilanju materijalnih dobara.

Ostavite komentar


Društvo

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni "Dedinje" 8

Obeležen Dan Garde Vojske Srbije u kasarni „Dedinje“

Dan Garde Vojske Srbije obeležen je danas u kasarni "Dedinje", povodom 6. maja 1830. godine kada je u Požarevcu formirana prva gardijska jedinica u Srbiji.Zamenik načelnika Generalštaba Vojske Srbije general-potpukovnik Želimir Glišović rekao je na svečanosti da ta jedinca predstavlja "važan oslonac čitavog sistema odbrane, imajući u vidu veliki broj zadataka koje obavlja".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.