Pravosudni saveti opstruišu upis na Pravosudnu akademiju

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Dvt je dao broj, a to je broj 0!

    Pravo je pitanje kako akademci primaju 70% sudijske plate vise godina nakon isteka ugovora od 30 meseci.!!!
    Kako vas nije sramota!

    Zasto se uopste vrsi upis na akademiju? Treba videti samo ko je "primljen"- razmazena deca politicko-pravosudne vrhuske!

  2. Pravosudna akademija nije ustavna kategorija i to DVT postuje. Pravosudna akademija je postala najveca kocnica sprskog pravosudja sa blokiranjem i tuzilackih i sudijskih konkursa. Taj vas elitizam u smislu da ste jedino vi odabrani da postanete sudije ili tuzioci naspram rudarskog posla saradnika koji drze pravosudje na svojim ledjima je ogavan. Ovaj Vas mali iz Alumnija je spreman za politicara kako uspesno manipulise sa neistinama. Ovaj poslednji konkurs DVTa je najispravniji do sada!!! Vi rusite konkurse…vi ne upotrebljavate demokratiju, vec je zloupotrebljavate sa blokadom sistema. Kao kad skribomani shvate pravo na ulaganje pravnih sredstava tako sto ulazu prigovore od zalbenih veca, do precednika, vlade… Alumni klub je postao najmrzenija organizacija medju sudijama i tuziocima, svi vas gledaju i ne veruju!

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Društvo

Naslovna strana

26. januar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.