Pre 15 godina umro Slobodan Milošević u Hagu

Ostavite komentar


  1. Saučešće, opet, familiji! Nestalo ljudsko biće sa ovoga sveta!
    Izvan toga, nema, ništa….
    A, da li je njemu jasno (u grobu) koje su posledice politike po Srbiju, a koju je vodio uz podršku „omiljenog“ opozicionara?
    E, njegov đak danas dezinformiše građane da žive „zlatno doba“! Hahahaaaaa!!!

  2. Bog da mu dušu prosti, i ogromne grehe oprosti. Mi, ja, ne moramo!…

  3. Ovaj covek mora da ima spomenik kao i ulicu, ma ko sta pisao na moj komentar.
    Hvala ti Slobo sto napravi Srbiju pored onolikih lazova i monstruma, tesko je bilo nositi se sa onakvima kakav sam nisi bio .
    Neka ti je laka crna zemlja .

    1. A pod spomenikom da mu stoji natpis- predsedniku koji je izgubio RSK, Kosmet. Grobaru vlastitog naroda. Najvecem gubitniku koga je Srbija ikada imala. Dovoljno.

      1. Nije najveći, mislim gubitnik, nadmašio ga „pitomac“ iz tog vremena-punoletni A.V. i još je živ, no takav spomenik mu već sada za života možemo podići.

      2. A ispod djindjidjevog da pise da je prvi i jedini koji je prodao srbina i da je izdajnik.

  4. Da sam onda znao da ce Ivica I Alek raditi ovo sto danas rade nikad ne bih protestvovao protiv njega.Molim se Bogu da mi oprosti grehe.

  5. „Majka Mara“ samo i jedino za ratne profitere, kriminalce, lopuže koje su „oglodale“ tadašnje drzavne firme i započeli „privatni biznis“ kao i „sitne“ i srednje švercere i špekulante. Drugi je padež što se iz našeg patološkog kukumavčenja i prizivanja zla i loše energije „da uvek može gore“ ne može ništa drugo izroditi nego pogrešni – katastrofalni izbori i na vrh isplivati najgori od najgorih pa sada neki u odnosu na postojeći haos, bezumlje i kupleraj danas opet bolesno prizivaju i prozivaju satrapa kao „zlatno doba“.

  6. Nepravda je to što je umro nekažnjen.

    Za početak građanskog rata u nekadašnjoj SFRJ (zajedno sa tuđmanom, izetbegovićem i kučanom koji su, takođe, umrli nekažnjeni), za bombardovanje Srbije 1999. godine, za predaju Kosova, za ekonomsku propast Srbije i pljačku n naroda, za pokradeni staru devizni štednju i neisplaćivane plate i penzije, za najveću inflaciju u istoriji sveta, za jezdu, dafinu, ražnatovića, šešelja vučića, dačića, vulina, jul i ostale hohštaplere i kriminalce koje je proizveo, podržavao i izdržavao, za uništavanje medija i ubijanje novinara…
    Mnogo smo glup narod ako smo sve to zaboravili.

    1. Potpuno si u pravu!
      Ali, sta je propusteno: Osramotio nam je ime pred celim svetom!

      1. Ono glavno (makar za mene) sta je izostavljeno, a za sta imamo dokaze i sudske presude – taj covek je narucivao UBISTVA i PREBIJANJA svojih politickih protivnika, neistomisljenika i novinara. Za to je zloupotrebljavao policijske i parapolicijske jedinice i Drzavnu bezbednost.
        Da li ovo zvuci poznato?

  7. Ovaj dan je praznik za sve defetiste, izdajnike i petokolonase. Dan kada mogu da pociste ispod sebe i da se time bace na coveka, kome nisu ni do kolena. Sloba je umro, ubedjen da mu je obaveza i duznost da stiti svoju drzavu i svoj narod. Ako je to greh onda je on gresnik. Mnogi, „napredniji“ od njega, prodali bi i rodjenu majku a ne drzavu.

    1. Pa ko Vam smeta da praznujete taj vaš praznik kada ste več svoju „grupaciju“ naveli u prvoj rečenici svog „komentara“. Napraviste ovog pokojnika sa fotografije maloumnim jer ispada da je jedno mislio i želeo a svojim delanjem proizveo sve suprotno od toga. A za „napredne“ sektaše,, da tu se slažemo apsolutno i to ide pod ono „od zla na gore“.

      1. To nije praznik već dan kada je umro ČOVEK. Toga dana se ne slavi već se sa pijetetom sećamo njegove smrti i zla koje je došlo zajedno sa svim onim defetistima, dezerterima i petokolonašima čiji je špogled bio uprt u nebo odakle su očekivali „slobodu i progres“. Svi imaju prava da se raduju, ili da tuguju ali, bez zamene teza, molim Vas.

  8. Ovaj nesrecnik je imao pred sobom najbolju drzavu u Istocnoj Evropi, koja nije imala ozbiljne veze sa Rusijom. Radeci u SAD je video da se na Zapadu kontrolisu vladari, a da Starinske drzave koje predvodi Rusija, to nemaju, doneo je odluku da prekine sve veze sa Zapadom. Tako je stvorio za sebe situaciju da moze da krade svoj narod bez ikakve opasnosti iznutra. Oko 10 godina radni narod Srbije je prakticno radio bez plate, dok su njegovi polupismeni drugari nemilice rusili Srbiju.Tako su doveli Srbiju da je bila u sukobi sa skoro celim Svetom. Cak je pogresno pomagao komuniste u Rusiji protiv Jeljcina, pa je i od zvancne Rusije bio omrznut. Veoma je slabo poznavao Sveto pismo i dugo je bio u zabludi da je njegova kradja svoga naroda vecna.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.