Opštinsko javno tužilaštvo u Velikoj Plani dobilo je izveštaj policije o saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređen ministar policije Dragan Jočić i predmet predalo nadležnom istražnom sudiji. Istražnom sudiji Opštinskog suda u Velikoj Plani Miroljubu Živanoviću dostavljen je predlog „za preduzimanje određenih istražnih radnji“ u slučaju saobraćajnog udesa u kome su 25.

Opštinsko javno tužilaštvo u Velikoj Plani dobilo je izveštaj policije o saobraćajnoj nesreći u kojoj je povređen ministar policije Dragan Jočić i predmet predalo nadležnom istražnom sudiji. Istražnom sudiji Opštinskog suda u Velikoj Plani Miroljubu Živanoviću dostavljen je predlog „za preduzimanje određenih istražnih radnji“ u slučaju saobraćajnog udesa u kome su 25. januara teško povređeni ministar policije Dragan Jočić i vozač Mirko Damjanović.
Predlog je dostavljen istrazi da bi se „potpuno utvrdile činjenice važne za donošenje odluke“ o tom udesu, rekla je javni tužilac u Velikoj Plani Vesna Ivanović. Ona je naglasila da je predloženo da tim stručnjaka obavi saobraćajno-tehničko veštačenje kako bi se utvrdili „vremensko prostorna analiza saobraćajne nezgode i uzroci iste nezgode“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari