Predrag Koraksić: Corax for President

Ličnost godine

Ostavite komentar


  1. Tekst dostojan zadnjeg dana u godini koji na najbolji nacin daje sazetu sustinu, stvarnost… ISTINU, koju vodja manicno skriva, ubija.. a koja sto je vise pritiska jace iskace i bolje i dalje se vidi. Nisi slobodan, nisi covek, ne zivis zivot vredan zivljenja…u borbi samo dobijas, u predaji i pristajanju gubis sve…Ove karikature se ne propustaju ni jedan jedini dan, hvala.

  2. Nekad, pre dvadesetak godina, kad bejah mlad (i možda lep), na jeziku i pod pazuhom nemah dlaka ali pod tim istim pazuhom nošah Danas, a u Danasu Mihalj Ramač i Koraks. Od tada do danas mnogo toga se promenilo. Ali njih dvojica nisu. I reč i crtež su im i dalje britki kao brijaća britva. Nažalost, nisu se, kako veli Ramač, promenile ni bandigazde ni podanički mentalitet. Dok mnogi starci retardiraju, senile, ova dvojica časnih starina kao da imaju večito mlade mozgove. Nije to samo genetika. Da nije Koraksa, pauci bi nebo premrežili.

  3. Tekst koji zasluzuju najzasluzniji poput Koraksa. Fenomenalno.
    Izdvojio bih recenicu
    ,,Kad zavrse s tudjima, deru kozu i piju krv svojima,,.
    Ako mi necete zamjeriti da dodam ovom fenomenalnom teksu…

    Kad zavrse sa tudjima, laju i rezu i dalje na tudje a deru kozu i piju krv svojima…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.