Predsednik četiri puta više na TV od premijerke

Polovinu vremena ispred ekrana predsednik proveo na TV Pink. Dominiraju teme o Kosovu, platama i slobodi medija
Vlada Srbije u senci predsednika na televizijama

Ostavite komentar


  1. Znaci B92 (sada O2) je presisao cak i Pink po uvlacenju. Fenomenalna televizija. Kako bese ona Deran Matic, ANEM, NUNS i sl kerefeke. Samo je bilo pitanje cene, a oni su se prodali jeftino, zato su sad kao buvljacka televizija.

  2. Ne razumem šta hoće ovim da se kaže, pa nije Vučić kriv što ga narod voli zbog njegovih dela i uspešnog rada, pa i treba da se što češće obraća narodu putem medija, tako bar ne gubi dodir sa stvarnošću i građanima, što je veoma bitno za uspešno vođenje države.

  3. Tako je to kada se glupi četnici dokopaju vlasti. Tada su pevali "Spremte se, spremte četnici". A sada: spremte se, spremte svi ostali – najebaćete. "Kome je EGOIZAM pokretački motiv taj izizava NASILJE, prema drugima, prema okruženju i završava nasiljem prema sebi – prvo najdjаčati jučerašnjеg sаmogа sebe, sa ciljеm da bude najcenjen, najjači. Takav motiv onemgogućava komunikaciju, osim jednosmernu – prema Njemu. Zato takav podnosi samo one koji Njega slušaju bez pogovora. A poslušni su ljudi samo sa ljdskim likom, inače kao JA ne postoje. Egoista nema motiv USKLADITI, već NADJAČATI. Krajnja posledisa je RUŠENJE, jer to daje iluziju o svojoj SNAZI I MOĆI. Nikada nisu u stanju da se KORIGUJU, već da opravdaju svoju patologiju izmišljaju neodrživa obrazloženja, čime se samozavaravaju, pa tako grade LAŽNI MORAL, a svim sredstvima manipulacije pokušavaju, i za ograničene umove to uspevaju, da prikriju UŽASE koje njihov egoizam proizvodi. Takvi su izazivali velike i male ratove, koji su čovečanstvo utopili u krv, prekrili pepelom i naneli nezmernu patnju." Znano i nauci ne samo politici.

  4. Kant je napisao:" Kada izabereš da ne budeš loš – mada to može biti na uštrb tvojih interesa – onda delaš slobodno. Samo životinje postupjau po svojim željama i potrebama. One nemaju nikakvu slobodu da postupaju po nekim moralnim normama. To nas čini ljudima. Dakle, mi nemamo nikakvu slobodu ako živimo u svetu čula.Ne treba verovati u sve što vidimo.Filozofija je suprotnost bajkama."

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.