Predsednik opštine Brus podneo ostavku zbog Vučića

Ostavite komentar


  1. Njegova ostavka je njegova privatna stvar i to ga niposto ne moze niti sme abolirati krivicne odgovornosti !

  2. Šta meni nikada neće biti jasno? Čime li je zaslužio ili, koga je sve zadužio ovaj čovek koji se našao na tako odgovornom mestu a ponašao se kao ogledni primer sociopate i seksualnog delikventa? I to skoro godinu dana od kako su u javnost isplivale sve „pikanterije“ iz života ovog bruskog „Don Žuana“, u „umetničkim“ krugovima poznatiji kao, „Jutka“?! Da li je moguće da mu niko ništa nije mogao? Ni sud, ni policija, ni čelnici stranke kojoj je pripadao?! Koga li on drži u šahu, kada je trebalo da svo ovo djubre „ispliva“ u javnost pa da se, konačno, ova „moralna gromada“, prisili na „ostavku“? Da li je on bio čovek za obavljanje svih prljavih poslova? Ne treba se zaustaviti samo na njegovoj ostavci. Sada treba najuriti i sve one tužioce, sudije i policiju, koji nisu smeli da rade svoj posao?! Kao da nisu bili u službi zakona i države već lična garda ove bizarne ličnosti?

    1. Tako je – ne teba stati na „jadnim“ kokošarima – nego već jednom do korena uništiti parazite.

  3. Ja bih rekla da ovaj član SNSa podnosi ostavku zbog pritiska javnosti. Činjenica da nije odmah isključen govori da SNS ima dosta takvih kao on pa se zato i ne isključuju…Šta je Predednikom opštine Subotica…(poslušajte video na kome dotični preti čupanjem grkljana partijskom kolegi uz pskovke koje ni kočijaši ne korist)..Zašto on nije isključen?

  4. Tekst Jutkine ostavke je sjajan primer kako srpske Jutke, narocito njihove instinkte samoodrzanja, ne treba potcenjivati. Umesto da se napravi blesav zahtevajuci stranacku zatitu i solidarnost, sigurno imajuci u vidu sve bahatosti i zloupotrebe funkcija svojih stranackih kolega posle kojih mu ova afera izgleda sigurno kao cista nepravda, covek je „junacki“ primio „metak“ za svoju partiju i njenog vodju. Od manijaka jednim gestom se transformisao u pozrtvovanog i zasluznog clana stranke, koji s punim pravom moze da ocekuje da bude nagradjen samo da se politicka klima, trenutno nesto nepovoljna, promeni. Ostavio ovaj pecinski mudrac buducnosti da mu isplati politicke dividende…

    1. Izdrzace kao Gasic 2 godine bez funkcije pa ce posle biti nagradjen postavljenjem na celo neke BIE…

  5. Da je normalno društvo taj ne bi stigao ni do baštovana u opštini ali šta je tu je.Tanja je čudo i treba je politički angažovati kao zaštitnika gradjana minimum.

  6. To je kao u ono vreme kad su ljude slali na Goli otok a oni koji se uopste vrate daju ovakve izjave u kojima se kaju sto su povredili partiju i druga Tita ,zanemarujuci svoju licnost.Ovaj Jutka se ne izvinjava za svoje ponasanje vec za stetu koju je naneo partiji i zali zbog Vucica.U kom irealnom svetu smo prisiljeni da zivimo.Da li oni misle da mogu na ovaj fasisoidan nacin da vladaju u 21om veku.?Ovo nije vise nisatira,ni groteska ovo je tragedija za srpski narod.

  7. Ahhaahaha počelo je počelo, da se osipa društvo. Prvo Babić, pa Jutka da vidimo ko je sledeći

  8. Subotica, Grocka, Brus, naplatna rampa, zracak svetlosti se polako probija kroz maglu i mrak? Ovo je samo kap u moru, koliko li bahatosti, osionosti, brutalnosti, primitivizma, brutalnosti tek treba da izadje na videlo? Nesto debelo sa nama nije u redu kada smo dozvolili ali i dalje.dopustamo sve ovo sto nam para i oci i usi a najvise zdrav razum i um? No neka nam je za utehu da pod pritiskom protesnih setnji i polako razotkrivanje bagre i olosa olicenih u jednu usko-primitivnu-mafijasku organizaciju koja ce sama po sebi da se urusi? Stranka koja se deklarise kao kao narodna a usput bez ideologije, vizije, jasne politicko-ekonomske strategije, nema buducnost a sa njome i buducnost Srbije a samim tim i nasa buducnost je dovedena u pitanju???….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.