Predsednik suda kritikovan zbog kritike Vučića

Ostavite komentar


  1. SELJAKOVIC je najavio cvrsce i brze priblizavanje EU pa tako sta to sudije treba da rade van politike nasih sudija zvanih SNS koji su kadija te tuzi kadija te sudi ali uz KADIJA TE BRANI..tako dairati kadije/SNS/je glupo.. dok se ponosno uz rusku vatricu usetamo u EU.. a rec KRIK me podseca na horor ..otkud bas tamo da da intervju jer su sa Danas takvi,,tabloidi,, horor za OVE STO NAS KOBAJAGI VODE U eu KOJA JE ZA NJIH VECI HOROR.. CESTITAM NA INTERVJUU U listu KRIK

  2. Gde mi zivimo majko rodjena.Do kada ce nam ovi sto dobijaju posao vicuci „ziveoo aleksandaar“ i oni koji uzimaju dve kile brasna i litru ulja odlucivati o zivotu???

    1. Sve do tada dok ne izadjemo iz fotelja i ne dignemo zajednicki glas protiv ovoga cirkusa.

        1. Slazem se sa vama, ali ovo „SS“ je jak simbol kod nemackih nacista pa valja promeniti, samo savet!

      1. Dok se ne pojavi neko kao u Crnoj gori ili u Banja luci, da narod ujedini i pokrene. Nadamo se ubrzo.

  3. Samo seljačka i građanska buna poniženih i obespravljenih stanovnika može skinuti ovo zlo sa vlasti. A zna se kako se bune završavaju po ljude na vlasti.

  4. Nova ministirka, sa mrljama u biografijji krenula na postene sudije. Ostali bi morali da budu solidarni i da ne dozvole progon svojih kolega koji su iznosili istinu o stanju u pravosuđu.

  5. Sudstvo nam je katastrofalno korumpirani. Dovoljno je videti, njihove skandalozne presude. Cast, malom broju, izuzetaka.

  6. Hm, diranje u osinjak ili mravinjak nije isto. VSS nek objasni rezultate reforme, sta je razumni rok i zasto u predmetima po godinu 2,3… nema preduzetih radnji.Sta je javna tajna, prdsednik izjavi ja znam da ima poslodavaca koji isplate minimalac a zaposleni posle mora da mu vrati 5000, ali sta tu mozemo.

    1. Sud je NEZAVISNO TELO… nesme da bude za vlast ALI NI PROTIV VLASTI… i nikako nesme da se „DRUZI“ SA STRANIM AMBASADORIMA…

      1. Ja vas Mujo ne razumem ( ako niste bot). Sdustvo mora da bude nazavisno. Ne pariori protiv vlasti, ali ako je istina u pitanju, onda to treba otvoreno reći. O tome šta Vučić komentariše svaki dan nema potrebe trošiti reči. Bolestan čovek ima potrebu sve i svašta da komentariše i naravno bez ikakvih argumenata iznosi lažne optužbe. Eto i u ovom slučaju, on zna da je pomenuti sudija instruisan u stranim ambasadama!? Ne znam da li je to tačno, ali ne dobija li i on lično instrukcije u stranim ambasadama?Žalosno je kud vodi ovu zemlju. Bude li još dugo ova sekta na vlasti, ode Srbija u propast.

    2. Ali i realno je da ne mogu ništa ako zaposleni ne prijavi. A zaposleni se plaše i misle u sebi, dobro je i ovo što imam. To će tako biti sve dok ne dođemo u situaciju da je stopa nezaposlenosti toliko niska, da je moguće naći posao u mesec dana. Do tada, poslodavci će koristiti priliku i ponižavati radnike.

  7. O kakvom VSS pricate jel o onom istom ciji clanovi sprovode ispite za sudije visih , apelacionih , apel.privredni ,vrhovnog suda… te iste kandidate koji poloze sa naj vecim ocenama ne predlazu kasnije na sednicama vec biraju sudije izmedju sebe . Usput za te sprovedene ispite za navedene sudove clanovi komisija naplate od saveta novcane nadoknade i ako unapred znaju da nece ni jednog kandidata sa tim ispitima predloziti za sudiju niti su ikada predlozili za 3 godine . to samo ukazuje da clanovi imovinsku korist sticu na jedan od protivpravnih nacina a kandidate dovode u zabludu da je zakonska forma ispita i kasnije predloga ispostovana … veliki pozdrav za kolege koje postuju zakone i iste primenjuju za ove ostale sto samovoljno sebi daju pravo poruka da razmisle sta rade i da se zapitaju da li su dostojni profesije koju obavljaju i koja im je poverena .

  8. Pravo cudo kako sudija Stepanovic vec nije razresen?Sta je sa onim sudijom sto na Kopaoniku zida apartmane od sudijske plate?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.