Predsednik Vrhovnog kasacionog suda: Otpisati male zastarele dugove

Ostavite komentar


  1. Volim vas , koji ste galantni preko tudjih ledja. Kad si tako pametan, plati ti umesto njih, predednice Kasacionog suda.

  2. Infostan potrazuje dug iz 2004.god iznos koji sam platila. Nemocna sam pred ovom vrstom nasilja, ne samo monetarnog vec i dusevnog.

  3. Mi izgleda imamo samo pravo da umremo i da placamo reket u ovoj zemlji, da bi se narasla administracija i politicari izivljavali u platama i bonusima. Nema vise gospodo, dolaze vremena svako ce morati kicmu da lomi za komad hleba, i ako nas sve isterate na ulicu nema vise gospodo, a ovo sto ste pokrali i ojadili narod idu elektronska monetarizacija i inflacija postojecih valuta tako da vam je sve djaba sto ste sakrili na inostranim racunima .

  4. Neverovatno da „naši pravnici“ a naročito „naše pravosuđe“ upotrebljva termina „naplata zastarelog duga“. Ako je dug zastareo po zakonu, koji je tada važio, koji je sada „osnov“ za „naplatu“. RAdi se samo o organizovanom kriminalu „našeg pravosuđa“ i „izvršitelja“ koji su bivše sudije tužioci koji koriste svoje veze u sudovima.
    Ako Vučić smanji plate i penzije jer je bankrotirao 2014. građanima koji nisu mogli da plate komunalije, sada treba od istog Vučića postavljeni „pravosudni organi“ i „izvršitelji“ da „naplate dug“ koji im je Vučić napravio.

  5. Obustaviti sve naplate duznikicima dok se ne pohvata mafija u svim strukturama jer se ne zna dokle su zasli, sa kim su sve povezani iz drzavnih institucija , a kada sva mafija bude pohvatana ne smao ova drigearska vec i ona u rukavicama , sigurno da gradjani nece bezati od bilo kakvog duga, da li se slazete gospodine sudija?.

Ostavite komentar


Društvo

Reakcija Biblioteke grada Beograda na tekst Danasa 10

Reakcija Biblioteke grada Beograda na tekst Danasa

Biblioteka grada Beograda reagovala je na tekst Danasa „Aleksandar Šapić je grobar naše kulture“: Nakon 50 godina iznenadno iseljena novobeogradska biblioteka „Fontana“, negirajući reči naše sagovornice Tatjane Brebanović da se biblioteka seli "bez ikakve dokumentacije" kao i da za nju nije obezbeđen prostor".

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.