Predstavnica njujorškog Komiteta za zaštitu novinara o presudi za ubistvo Ćuruvije: Takav stepen licemerja srpskih vlasti nisam do sada videla

Ostavite komentar


  1. U socijalističkoj Jugoslaviji bijaše jedan slučaj radnika koga je kontrola prijavila jer ga je zatekla na skeli, sa mistrijom u ruci kad je malterisana neka kuća, a on bio na bolovanju. Nije osuđen, a obrazloženje je bilo da on jeste bio na skeli i jeste držao mistriju, ali da nema dokaza da je tu mistriju i upotrebljavao. Sudstvo je stub države, a naše sudstvo je trulo, trulo, već decenijama. Nekad manje, nekad više, a danas je skroz trulo.

  2. Čekajte da vidite šta je licimerje kad se Taker Karlson vrati iz Rusije. Već sada mnogi političari u Americi traže da mu se zabrani povratak u sopstvenu zemlju.

  3. Nije ih trebalo osloboditi to je zalosno,ali kako se odmah oglase dusebriznici kad je u pitanju Srbija a kad zatvaraju Srbe bez dokaza onda svi cute,dvolicni olos.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.