Više od 2.000 lekara potpisalo proglas u kom se traži ostavka Kriznog štaba

Ostavite komentar


  1. Bravo lekari! Spisak će biti sve veći i veći i prerasti u opšti bunt, jer kako se ponaša ova vlast je postalo nepodnošljivo. Svako ko se usudi da nešto progovori, režim ga diskredituje i omalovažava.

    1. U potpunosti se slažem. Puna podrška lekarima, prosvetarima, advokatima… do opšeg bunta!

    1. Dobro,recimo smene ih……
      I?Šta onda?
      Dođe neko drugi i taj drugi će isto morati da radi što i ovi sad ili ga neće biti!!
      Prazne priče!
      A Covid od tog manevra neće nestati!!!
      To ste trebali raditi pre jedno 3 meseca,a ne sad!!!

    1. Sva srebra, sva zlata, svi ljudski zivoti
      Ne mogu bit plata tvoj cistoj lepoti!

  2. Ukoliko sada, ne budemo složni, podržali …pojesce nas mrak.
    Sve hrabre ljude podržavam, samo tako.

  3. ceo kizni stab mora biti eliminisan. Nivinari treba da bojkotuju njhove konferencije za stampu prodruzite medicinarima u ovoj nesreci

  4. „Katastrofalno stanje „u Srbiji u vezi kovida, a rado bi proširili i na ostale oblasti, zar ne, spasićete ostavkama Kriznog štaba? I šta ćete onda uvaženi lekari opšte prakse, urolozi, ortopedi, endokrinolozi, radiolozi? Ko će lečiti pacijente koji nisu „zakačili“ kovid? Krizni štab? Šta biste sa ljudima iza kojih stoji dugogodišnje iskustvo, ogromno znanje, ogroman broj studenata…Hoćete na vešala? Oteraćete ih u penziju? Da li se pomalo pitate ko vas je iskoristio za svoje ciljeve?

    1. Gospodine, omašili ste temu potpuno. Da ste pročitali reč teksta iznad, shvatili biste koliko Vaš komentar nema smisla. Pročitajte proglas, pa onda komentarišite. Ujedinjeni protiv kovida.

  5. I da je sve tako kako kažete,ali niti jedan dokaz,makar i lažan,niste izneli,zar treba stvarno da verujemo da ce novi krizni štab nekim carobnim štapicem rešiti virus i svi cemo biti zdravi i srecni ?! Malo morgen,niko od vas ne može i ne zna više od ovih što sada rade! Ali corona je cudo,svest ljudi se menja do besmisla,vi i Ceda Jovanovi ste primer toga!

  6. Svaka cast. Konacno neko da pita i da trazi odgovore za nastalu situaciju. Nemamo koronu, pobedili smo koronu prodjose izbori imamo koronu neznamo sta cemo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.