Prelević: Tužilaštvo da goni Vučića zbog sakrivanja „dva minuta“

Da li će sud zbog "skraćenog" snimka saobraćajne nesreće kod Doljevca moći da utvrdi istinu o njoj

Ostavite komentar


  1. Niko nije sakrio tih dva minuta, vec je to fantazija Prelevica da kaze nesto protiv Predsednika Vucica.

      1. Više verujem Preleviću, nego pedesetorici Vučića.
        (Ne dam Gašića, ne dam Lončara, ne dam Malog, ne dam Stefanovića, ne dam Babića, a biće izgleda i da ne da ni Koluviju, ni Belivuka)

  2. Sta još nećete Vucicu da prikacite? Valjda ce on da bude kriv i ako ove godine prolece zakasni! Bas ste jadni!

  3. Kako ga nije sramota da se javi ,da nisu bile serpe i lonci nikad nebi izaso u politiku. Bi ministar sa skracenim mandatom, ministar unutrasnjih poslova sa najkracim mandatom HA HA HA HA dokaz njegovih vrednosti, cista nula 0

    1. Poštovani g-dine,očekivanja običnog građanina u ovakvoj situaciji su da se zadovolji pravda (to je valjda Vaš posao),ali evidentno je da Vi želite selektivnu pravdu. Dakle, ako je utvrđena krivica, i Vaši klijenti imaju „neku “ pravdu, zašto širite priču? Publicitet, potreba političke prirode…? Ne sećam se da ste kao član nezavisne komisije u slučaju Topčider tražili da Tadić (u tom trenutku predsednik, a pre toga ministar odbrane) snosi bilo kakve posledice za skrivanje dokaza i ubica. Šta je sa pravdom za te momke? Ili su poginuli u pogrešno vreme ? A da razmislite o teoriji da nema Vučić neke veze i sa tim slučajem .

  4. Reci prelevicu sta si radio kad su ubinena dva vojnika na banjici. Namerno mala slova

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.