Premijer: Neće vam se dopasti odgovor o Malom

Aleksandar Vučić najavio za sutra reakciju na navode bivše supruge gradonačelnika Beograda

Ostavite komentar


  1. Vazno je samo da se objektivno i transparentno, sa dokazima pokaze kakva je situacija; "rekla-kazala" informacije ne smeju imati bilo kakvo uporiste u optuzbi protiv bilo kojeg pojedinca.

  2. Doke će Vučić da one koji traže pravdu i poštovanje zakona da izjednačuje sa onima koji su duboko u kriminalu i koji rade protiv zakona i ustava? Kakve veze ima to ko učestvuje u finansiranju nekoga sa opravdanim zahtevom građana da se otriju kriminalci i odgovorni za izostanak akcije države da spreči teško ugrožavanje njihovih ljudskih prava? Uostalom, isti ti koji finansiraju Vučićevu vladu možda finansiraju aktivnosti pojedinih NVO, Sledeći Vučićevu misaonu šemu, možemo s pravom tvrditi da je Vučićeva vlada plaćenička, s obzirom na to da dobija pomoć iz inostranstva koja je mnogostruko veća od one koju primaju sve NVO!

  3. Ako je nekada I imao istancan sluh za javno mnjenje, ovim g. Vucic dokazuje da ga je definitivno izgubio. G. Mali treba da da ostavku odmah ili ce za ovu vladu biti kasno…ako vec nije. Ovde visu nisu pitanja politike vec ciste korupcije koja g. Vucica moze da dokusuri.

  4. Treba proveriti detaljno sve, premijer Vučić može da konstatuje koliko i mi nakon ovakvih naslova, ali je na njemu da to detaljno proveri, a u koliko se pokaže da je krivac, Vučić će ga sigurno sankcionisati.

  5. Soros klika ne odustaje od izazivanja nezadovoljstva i destabilizacije u drustvu. Sada je tom klanu pristupila i "jadna" i "nevina" bivsa supruga , a soros mediji su to jedva docekali da bi nastavili svoju pesmu "zen““ me babo, il““ tamburu kupi, ja u nesto udarati moram".

  6. Samo da prvo smisli odgovor. Problem je u tome što je žena skupila svu dokumentaciju, pa više nije dovoljno samo lagati, već moraju da se smisle složenije opsene. Žali bože to troje dece, koji žive sa ocem koji je retko kod kuće, a lišeni su majke da bi joj se "pokazalo" da je on baja. Neka oni koji to odobravaju uvedu i u svoju porodicu i primene na sopstvenu decu ako im se već toliko sviđa.

  7. Mnogo me zanima šta ima da nam poruči premijer. On uvek stoji iza svake svoje reči i znnam da je pravedan.

  8. Ukoliko Vucic Aleksandar sutra bude pokusao da, po ko zna koji put abolira svog kucnog prijatelja Dr Sinisu Malog, moje licno misljenje je da njega moraju uhapsiti i suditi mu zbog urusavanja svih institucija sistema u Srbiji kao i visegodisnjeg krsenja Ustava i drzavnih zakona i zbog neodgovorne politike, ugrozavanje bezbednosti zemlje.

  9. Možda je i Marija Mali rešila da bude ličnost sa naslovne strane ili možda i da se kandiduje za predsednika.Ko zna?

  10. Po meni savamala je pitanje za tuyilastvo. A jos niko nije dao ostavku na radno mesto zbog izjava bivse zene.

  11. Ova žena ima sa Sinišom troje dece, ako se ne varam.. Ipak je o tome trebala da razmišlja pre nego što je ovo uradila. Ako sam dobro razumela, ona je sa svog računa potrošila 95.000,00 evra koje joj je suprug davao. Tada se nije bunila.? Mislim da pola od ovoga nije istina, i da je ovo njen hir i bes. Kada shvati šta je uradila kajaće se. Bar zbog dece!

  12. Neće biti ništa od njene izjave, i Bogičević je rekao da ga je Tadić reketirao ali to je njegova izjava nasuprot izjave Tadića da nije.

  13. Zašto Premijer iznosi činjenice? Dali postoje dokazi? Ako postoje dali postoje nadležni organi?
    islim da se bavimo isuviše nebitnim stvarima, sa tim ne idemo korak napred.

  14. e sad i expose o Malom i poseti Kurtza…!!!Pa znamo stav Premijera,unapred,:Ne dam Malog…!!!

  15. Taman ce lepo Vucic sutra da odgovori, a mi cemo lepo svi sutra u Beograd. Sa Veljom na celu kolone. Ali, kada neko bude povikao: "Idemo na Dedinje", nece biti Kostunice da kaze da ne idemo nikud.

  16. Jadni su oni koji traže bivše supruge nekih političara i traže da im one pričaju o čemu su razgovarali dok su bili o braku.

  17. Peki: Kada već nešto tvrdite onda bi dobro bilo da nam to i dokažete. Ko to finansira iz inostranstva Vladu Aleksandra Vučića.

  18. Ne interesuje me šta su drugi radili. Interesuje me Mali i njegove kriminalne aktivnosti. Ubili su čuvara u Savamali, niko se ni osvrnuo nije!

  19. Ako je Siniša odgovoran za Savamalu, treba mu dati orden. Ako ne, svakako svaka čast onome ko je imao petlju da reši ruglo iz našeg grada.

  20. Kaži istinu Vučiću.Čini mi se da spremaš neku laž, kad znaš da se nekima neće dopasti. Istina se dopada svima!

  21. Botovi se prejeli pa počeli da buncaju. Šta li im stavljaju u sendviče? Možda neke pečurkice? Ili ih panika hvata, brod počeo da tone, voda ulazi na sve strane, ne mogu da zapuše sve rupe?

  22. Krik je pao na novinarskoj etici i kodeksu, uzeli su izjavu nervno labilnoj osobi bez dokaza koji je podržavaju.

  23. Kada ce vec ovaj narod i Srbija nauciti da se ne kaze "O Malom", vec o "O Maliju". Mali nije pridev, vec imenica. Zamislite da se zovete Dzoni. Kako bi rekli kada pricate o Dzoniju? O Dzonom ili o Dzoniju?

  24. Alo sendvicari botovi dosadni ste vise sa pravdanjem Malog I Vucica, i sami znate da je Vucic uzurpirao drzavu i da ce jednog dana da odgovara za sve. Kasnije ce te vi sendvicari doci na red da pricate kako ste bili placeni iz drzavnog buceta za botovanje..

  25. I bracu A&A Vucic su napravili neki naizgled normalni ljudi, a to sto je genetika veoma slozena i jos uvek daleko od naucno istrazene pojave i sto se nekom nesrecnom kombinacijom gena mogu izroditi svakakva cudovista, nisu gradjanima Srbije krivi ni roditelji A&A Vucica, ni naucnici, koji su tek na zacetku ispitivanja o genetskim kombinacijama u procesu zaceca ljudkog roda.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.