Premijer "priznao" nameštanje tendera za KC Niš?

Nove kontroverze oko javne nabavke u zdravstvu vredne skoro 18 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Napisali ste neistinu ,tender je bio za vreme Tadića i njegove vlasti, a ponuđivač sa najnižom cenom je pobedio, da bi krenuo u pitanje aneksa dogovora,odnosno ugovoraod 10 miliona eura.Vlast se promenila 2012 i aneksa nije bilo , ponuđivač je crpio subizvođače i dobavljače dok je mogao, asada traži produžetak ugovora i finansijsku pomoć od tih 10 miliona eura.Tako je doslovno rekao Vučić-neću platiti reket ima da urade.

  2. Pobogu slušao sam Vučića da li dan ili dva pre baš o ovome kada je jasno rekao ko je i kada napravio ugovor,posle promene vlasti ponuđivač nije mogao da proguraaneks.Čak sam siguran da je to bilo u ponedeljak.

  3. Da li Vam je jasno koja kompanija i iz kog grada se žalila? Pa ako niste znali to je firma iz Šapca (gde je republička opozicija na vlasti) kojoj je neko "naredio" da se žali i pokuša da obori tender koji je Vlada Srbije raspisala. Ta firma će proći isto kao i druga firma iz Šapca koja je stradala zbog partijskih potreba.

  4. Ha,ha, najsmešniji su botovi koji dodatno tumače velike misli Pametnog Velikog Vođe. Aneks ugovora (ili po botovski -dogovora) koji se čeka 5 godina, a za to vreme ponuđač crpi podizvođače! Brate I prijatelju, da li misliš da se svi zakopčavamo na leđa, kao obožavaoci tvog božanstva?

  5. I botovi, slicno svom vodji, vole da zaobidju istinu. Klinicki centar u Nisu je poceo da se gradi 2013.god! Dakle"prethodna" vlast je ista ova , samo se promenio ministar zdravlja.

  6. Vrlo sam upoznst sa ovim tenderom, koji je raspisan 2016 godine I nema nikakve veze sa aneksima koje spominjete. Tender je od samog pocetka namesten, na sta su ukazivali razni ponudjaci ali su ljudi iz ministarstva I kabineta Loncara to vesto ignorisali. Takodje bi bilo novinarima zanimljivo da istraze vezu sefa kabineta ministra zdravlja i njegovog rodjenog brata, brace Pandrc, firme Beolaser I velikog broja namestenih tendera u prethodne dve godine pomocu ovog tria, a sve uz blagoslov vrha vlasti.

  7. Depresivni "Dr" Slončar fiksira kameru,da mu se ne vidi – heikopter!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.