Premijer treba da čita Orvela i Hakslija

Sjećam se igranja krpenjačom, djevojčica i dječaka zajedno * A svi su mi u porodici, i sa majčine i očeve strane, bili u partizanima – i muškarci i žene* Mi smo u komšiluku živjeli kao velika ljudska zajednica, takoreći komuna* Govorilo se "na Cetinje pjesnici, a u Nikšić slikari" * Moj otac je najviše volio moje drugove "čupavce" * Sa drugarima su me uhapsili 1984.* I dalje smo na ulicama...
LJUDI, SEĆANJA... Staša Zajović

Ostavite komentar


  1. Procitali su svi sve, samo jos da procitaju do kada ce Amerika biti najjaca sila, kada pada i tad ce sve biti u redu.

  2. SAMO VI DUSEBRIZNICI NICETE KAO PECURKE POSLE KISE I PAMETUJETE I SVI SU VAM DOBRI KOJI ZLO SRBIJI MISLE.

  3. Mislim da ste grupa manipulatorki i neradnika koji se bahatite na nessreći ljudi koju vešto koristite za sebe i svoje interese jer nevidim ništa dobro što ste uradile za one koje su stvarno bile pogođene određenim događajima.

  4. Kao i uvek, u svakom tekstu ovakvih "filozofa" i "nezavisnih" pametnjakovica gomila gluposti koje nemaju veze sa vezom. Strasno. Ko jos ovo cita i ko obraca paznju na to.

  5. Verovatno je premijer pročitao Orvela i Hakslija, neka ih pročitaju drugi političari u regionu.

  6. Pročitajte vi malo šta narod u Srbiji želi i voli, pa se onda organizujtze u šta vam je volja, ali ne namećite to većini koja to neće.

  7. Obojica su bili clanovi fabijanskog drustva, poznati satanisti i veliki zagovornici novog svjetskog poretka.

  8. Ko ljudima daje pravo da nepozvani savetuje druge ljude šta treba da rade i čitaju?

  9. Jedan od junaka naših dana, je Staša…
    Svaka Vam čast !!!
    Potrebna je velika hrabros za to što Vi radite….

  10. Staša proputovala ceo svet, i igrala se i lepo živela..pa kad je bila lepo uredjena država, a pošto im je bilo dosadno Vaše generacije su je i uništile..mada gospođa/gospođica Staša živi opet lepo, i u ovom vremenu, sedi na fotelji i za govornicom, njoj i dalje živi ,,stara juga" i nije joj jasno šta se zbiva oko nje.

  11. Sve je ovo lepo i svako normalan treba da se bori protiv ratnih strahota ali u ovom tekstu jedino ne piše ko finansira sve te skupove, izdavaštvo filmove itd. Ako to rade ŽUC onda ok ali mislim da to nije slučaj.

  12. Orvel nam se i događa Veliki brat koga uzdižete kao i razne realiti šou. Vi izgleda volite da živite u kući koju svi špijuniraju i javno je prikazuju nečiji život u toj kući. To je ORVEL

  13. Zašto nema mog komentara?
    Za mene je Staša junak naših dana.
    Ja Vam se divim, jer znam da je potrebna velika hrabrost za to što radite….

  14. Premijer je nacitan covek za razliku od nekih pojedinaca, neki uopste nisu merodavni da komentarisu izjave Premijera..

  15. Pomešala je ova žena mngo stvari sa nebulozama i svojim ličnim opsesijama i frustracijama, ne treba nama njena intima več pamet i pošteno rasudjivanje, a ona toga nema. i napomena–znamo ko finanbsira žene u crnom, i nije crnina uvek znak žalost, ona zna biti i znak mraka i zla.

  16. Danas je postao smetlište kvazi knjževnika, političara, novinara, svi s e jadaju i pokušavaju da budu pametni i folozofi, da znaji više od drugih, a suštinski, svi prosipaju iz sebe jad i bedu misleći da je se reavaju ali one su i dalje u njima.

  17. Pojavilo se dosta ovih sto samo kritikuju i pametuju nesto a nista konkretno ne doprinose ovom drustvu.

  18. Samo nama da Vucic bude na vlasti da udjemo konacno u EU i svi Vi koji ste protiv njega zivecete bolje sa ostalim gradjanima Srbije.

  19. Za malo da padnem sa stolice kada sam poceo da citam. Pretpostavio sam da je neki horor po koricama.

  20. Ispada da gospodji nije po volji bila nijedna vlast u Srbiji. Sadasnja vlast ne negira da su se desavali zlocine, apsolutna neistina.

  21. Nemate vi razloga da se bavite Premijerom jer jos niste ni blizu njega po radu znanju i svim drugim kvalitetnim merilima .

  22. Svaka čast Staša na tekstu! I mnogo više na svemu onome što radite, za građanke i građane ove zemlje. Na hrabrosti da se priča o ličnom, što je malo ko spreman da podeli sa javnošću !

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. mart 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.